Ps4 tarzı fifa 24 oynamak için gamepad onerileriniz varmı ? Max 600tl
Bu alınır mı? ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu alınır mı? ?
bilgisayar i.inse ps4 kolları uyumlulukta sıkıntı çıkartıyor onun yerine xbax kolları daha iyiPs4 tarzı fifa 24 oynamak için gamepad onerileriniz varmı ? Max 600tl
Bu alınır mı? ?
Hocam xbox olmaz. alışkın değilimbilgisayar i.inse ps4 kolları uyumlulukta sıkıntı çıkartıyor onun yerine xbax kolları daha iyi
bende öyle diyordum şimdi ps4 kolu kulanamıyom bana boş gibi geliyor xbax kolu çok iyi ben kullanıyorum bayada memnunumHocam xbox olmaz. alışkın değilim
Hocam abimde oynicak. Ona göre hiç olmaz. Bu kolu alıyımmı ?bende öyle diyordum şimdi ps4 kolu kulanamıyom bana boş gibi geliyor xbax kolu çok iyi ben kullanıyorum bayada memnunum
Benimde bütçem o civarlarda eğer bekleyebilirsen aliexpress te gamesir nova lite 500 ün altına düşüyor bugün konu olarakta açtım bütçe 760 civarına çıkarsada logitech f310 çok iyi bir tercih olur eski ama kaliteli bir gamepad bundan uyguna alacağın hiçbir gamepad den tat alamzsın ben gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyeceğim girmezse f310 alacağımPs4 tarzı fifa 24 oynamak için gamepad onerileriniz varmı ? Max 600tl
Bu alınır mı? ?
Hocam çokta iyi birşeye gerek yok. Şuana kadar hep 200tllik gamepad ile oynadım. Attığım gamepadin benzeri arkadaşımda var. Beni 1 yıl göturse bile olur yani.Benimde bütçem o civarlarda eğer bekleyebilirsen aliexpress te gamesir nova lite 500 ün altına düşüyor bugün konu olarakta açtım bütçe 760 civarına çıkarsada logitech f310 çok iyi bir tercih olur eski ama kaliteli bir gamepad bundan uyguna alacağın hiçbir gamepad den tat alamzsın ben gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyeceğim girmezse f310 alacağım
f310 sakın almayın ergonomisi rezalet yarım saatten sonra ağrı yapıyorBenimde bütçem o civarlarda eğer bekleyebilirsen aliexpress te gamesir nova lite 500 ün altına düşüyor bugün konu olarakta açtım bütçe 760 civarına çıkarsada logitech f310 çok iyi bir tercih olur eski ama kaliteli bir gamepad bundan uyguna alacağın hiçbir gamepad den tat alamzsın ben gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyeceğim girmezse f310 alacağım
al çok takılma dangellaraHocam xbox olmaz. alışkın değilim
Hocam birde gamepad için usb dongle alıcamda. 100 TL'ye bluetooth 5.0 dongle buldum. Hadron marka alınır mı? ?
doğru ben kullanmıştım bir dönemf310 sakın almayın ergonomisi rezalet yarım saatten sonra ağrı yapıyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00CJA...e=380333&creativeASIN=B00CJAF3ME&linkCode=asn nays ile 690 a geliyorBenimde bütçem o civarlarda eğer bekleyebilirsen aliexpress te gamesir nova lite 500 ün altına düşüyor bugün konu olarakta açtım bütçe 760 civarına çıkarsada logitech f310 çok iyi bir tercih olur eski ama kaliteli bir gamepad bundan uyguna alacağın hiçbir gamepad den tat alamzsın ben gamesir nova lite ın indirime girmesini bekleyeceğim girmezse f310 alacağım
ikinci el piyasada pusatalrın o fiyata kolları var sanırım bir bak istersenMax 600tl butcem var. Başka öneriniz varmı ?