600 yapabilir misin. yaparsan çok güzel klavyeler var yapamazsan o paraya güzel red switch yok. performax xetra olabilir belki. oda o kadar kaliteli değil ama ogreden falan daha iyidirRed switch tercihimdir fakat çok iyi bir blue switch'e hayır demem.
Gamepower warlock compact bak gamepower overlord bak ama akakçeden bak bazı yerlerde gereksiz pahalılarRed switch tercihimdir fakat çok iyi bir blue switch'e hayır demem.
Birde küçük klavye severim. (çokta önemli değil ama)
Galax olan güzel gibi fakat K552 alırsam bana extra ne verir?Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comBütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsinizGameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Galax olan güzel gibi fakat K552 alırsam bana extra ne verir?
Galax 3 önce 780 TL'den 427 ye düşmüştü şimdi 419 olmuş yanında 8 tane de black switch veriyorlar bence alınır, şuan şehir dışında olmasam ben de alacaktımGalax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Stealth STL-03 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comBütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsinizGameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerdiğiniz bir inceleme var mı? Kafama esti gibi.Galax 3 önce 780 TL'den 427 ye düşmüştü şimdi 419 olmuş yanında 8 tane de black switch veriyorlar bence alınır, şuan şehir dışında olmasam ben de alacaktım