Öneri 500 TL Kulak içi Kulaklık Önerisi ( Müzik )

oktayxkaya

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,103
Bütçe
500
Bütçe 500
Silikonlu kulak içi kulaklık tavsiyesi ( Müzik ağırlıklı )

Aradığım özellikler:
- Kesinlikle bass kalitesi 1. tercih
- Mikrofon kalitesi
- Ses yüksekliği tatminkar olmalı
- 10 Dakikadar bir Kesinti yaşamak istemiyorum.

Bütçe 500
Silikonlu kulak içi kulaklık tavsiyesi ( Müzik ağırlıklı )

Aradığım özellikler:
- Kesinlikle bass kalitesi 1. tercih
- Mikrofon kalitesi
- Ses yüksekliği tatminkar olmalı
- 10 Dakikadar bir Kesinti yaşamak istemiyorum.
Benimde arkadaşımda anker r100 var memnun.

@Evil Belief

Sağolun, Eksileri neler ?
Herhangi bir eksi göremedim henüz 2 haftadır kullanıyorum. Kutusu çok çabuk çiziliyor. Ben siyah almıştım çizikler belli oluyor. Piano Black yapıya sahip. Onun dışında verilen parayı hak ediyor. Kulaklıkların şarjı ortalama 6 saat gidiyor. Kutusu ise 25 saat. Şarj süresi gayet iyi. Yüksek ses seven biri olarak orta seviyenin bir tık üstünü bile geçemiyorum çok yüksek bir sese sahip.

Herhangi bir eksi göremedim henüz 2 haftadır kullanıyorum. Kutusu çok çabuk çiziliyor. Ben siyah almıştım çizikler belli oluyor. Piano Black yapıya sahip. Onun dışında verilen parayı hak ediyor. Kulaklıkların şarjı ortalama 6 saat gidiyor. Kutusu ise 25 saat. Şarj süresi gayet iyi. Yüksek ses seven biri olarak orta seviyenin bir tık üstünü bile geçemiyorum çok yüksek bir sese sahip.
Mikrofonunun bir eksisi yok değil mi ? Sesi net mi iletiyor ?

Valla bütçeyi biraz artirabilsen TCL s600 derim, aktif gürültü engelleme, transparan mod ve mükemmel mikrofon kalitesi.. kablosuz şarj ve kaliteli malzemeye sahip

Valla bütçeyi biraz artirabilsen TCL s600 derim, aktif gürültü engelleme, transparan mod ve mükemmel mikrofon kalitesi.. kablosuz şarj ve kaliteli malzemeye sahip
Bakarım hocam

Anker R100 Almayı düşünüyorum, daha iyi ve bu fiyatlara yakın bir önerisi olan varsa yazabilir. Herkese teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri