ZeRRaen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
Evet ancak müşteri bu tarz şeylerle uğraşmak istemez.Steel series garanti anlamında çok başarılı bir sorun olduğunda ya düzeltirler ya da yenisini gönderirler.
Evet ancak müşteri bu tarz şeylerle uğraşmak istemez.Steel series garanti anlamında çok başarılı bir sorun olduğunda ya düzeltirler ya da yenisini gönderirler.
@MuratTheFounderOfGariban Önerisi üzerine bu mouse almıştım daha ucuza çok hafif çok kaliteli mouse baya beğendim 2-3 Aydır falan kulanıyorum.![]()
Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şans işi böyle şeyler. Kesin olacak gibi de konuşmamak lazım.Evet ancak müşteri bu tarz şeylerle uğraşmak istemez.
bu fiyata 3335 820dc çok daha mantıklı, murat abi de zaten şu an onu öneriyor@MuratTheFounderOfGariban Önerisi üzerine bu mouse almıştım daha ucuza çok hafif çok kaliteli mouse baya beğendim 2-3 Aydır falan kulanıyorum.
Bu fiyata daha iyisi varsa murat abide onu öneriyorsa onu alın adam biliyor işi.bu fiyata 3335 820dc çok daha mantıklı, murat abi de zaten şu an onu öneriyor
Hatta sanırım kendisi de almış DBu fiyata daha iyisi varsa murat abide onu öneriyorsa onu alın adam biliyor işi.
forum.donanimarsivi.com
Ha bu delux mu her gün görüyorum konularda zaten bunu önerdiğiniHatta sanırım kendisi de almış D
![]()
MuratTheFounderOfGariban
forum.donanimarsivi.com
hocam sipariş ettim dün bunu yorumları iyiydi hiç düşünmeden aldım iyi yapmışmıyım sizce?Böyle bir ürün de var performansını pek bilmiyorum ama bir bakabilirsin.![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
İyi yapmışsın. Umarım sorunsuz sıkıntısız kullanırsın.hocam sipariş ettim dün bunu yorumları iyiydi hiç düşünmeden aldım iyi yapmışmıyım sizce?