Bence 500 liralık routerdan çok hayır gelmez sürekli internet kopma sorunu yaşanırDostlar 100mbps internet var, bir tane kablodan gelen interneti hem wifi için, hem de ethernet için kullanmak istiyorum. 500 tl civarı işimi görecek router öneriniz var mı?
Hocam niye ki, 2 cihaz wifi üzerinden bağlı olcak bir tane de ethernet üzerinden bilgisayarı bağlayacağım alt tarafıBence 500 liralık routerdan çok hayır gelmez sürekli internet kopma sorunu yaşanır
Xiaomi 4C olabilir en son 600TL civarındaydı ben kullanıyorum memnunumDostlar 100mbps internet var, bir tane kablodan gelen interneti hem wifi için, hem de ethernet için kullanmak istiyorum. 500 tl civarı işimi görecek router öneriniz var mı?
AC destekli modeller iş götür ama daha eski teknolojiler yavaş kalır.şu işimi görür mü
TP-Link Archer C6, AC1200 Mbps Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router, 4 Gigabit LAN Bağlantı Noktası, Beamforming, WPA3, Access Point Modu, Ebeveyn Denetimleri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer C6, AC1200 Mbps Kablosuz MU-MIMO Wi-Fi Router, 4 Gigabit LAN Bağlantı Noktası, Beamforming, WPA3, Access Point Modu, Ebeveyn Denetimleri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Attığım tp link mi xiaomi mi pekiAC destekli modeller iş götür ama daha eski teknolojiler yavaş kalır.
4c yi diyorsan onun AC desteği yok pek hız alamazsın ondan.Attığım tp link mi xiaomi mi peki
Amazondan attığım archer c6'yı alıyorum o zaman, benim için bir falsosu yok galiba.4c yi diyorsan onun AC desteği yok pek hız alamazsın ondan.