Kırmızı demesen...Rgb, Türkçe q, mekanik, kırmızı switch bilek destekli klavye
Aoc klavyenin incelemesine baktım gümüş renk tuşlar vardı o da benim göz zevkimi bozuyordu ondan dolayı başka bir önerin var mıKırmızı demesen...
GK500 var o fiyata red switch ama Outemu, ondan önermiyorum. 100 daha koyun bunu alın;
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Cooler Master CK530 V2 TKL Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-530-GKTR1-TU ITOPYA'da.www.itopya.com
Çok daha iyi.
Cooler Master CK530 V2?Aoc klavyenin incelemesine baktım gümüş renk tuşlar vardı o da benim göz zevkimi bozuyordu ondan dolayı başka bir önerin var mı
Ya da bu.500tl bütçede fiyatını haketmeyen klavyeler var.
Bütçenizi bir tık aşarsanız şiddetle önerebilirim.ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA'da.www.itopya.com
Neden şiddetle öneriyorsunuz ne gibi + özelliği var?500tl bütçede fiyatını haketmeyen klavyeler var.
Bütçenizi bir tık aşarsanız şiddetle önerebilirim.ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA'da.www.itopya.com
Switchleri ucuz klavyelere göre çok daha uzun ömürlü.Neden şiddetle öneriyorsunuz ne gibi + özelliği var?
İndirimde çünkü.Neden şiddetle öneriyorsunuz ne gibi + özelliği var?
https://*******/swji önerim bunu alman bendede var 3 yıldırAoc klavyenin incelemesine baktım gümüş renk tuşlar vardı o da benim göz zevkimi bozuyordu ondan dolayı başka bir önerin var mı