İkisi de birbirine benzer switchler. Hangisi içinize siniyorsa onu alın.İndirimde olmasa ne önerirsin ve Brown switch hali de var Asusun hangisi daha sessiz ve daha uzun ömürlü?
Teşekkür ederim Asus kalbimi çaldı Brown switch daha ucuz o u alacam teşekkür ederimİkisi de birbirine benzer switchler. Hangisi içinize siniyorsa onu alın.
Aoc GK500 öneririm 500tl bandında fakat outemu switchlere sahip. 50TL'yi pek haketmiyor gibi.
Red switch daha ucuz dostum.Teşekkür ederim Asus kalbimi çaldı Brown switch daha ucuz o u alacam teşekkür ederim
Brown nasıl daha ucuz hocam? Link paylaşır mısınız?Teşekkür ederim Asus kalbimi çaldı Brown switch daha ucuz o u alacam teşekkür ederim
Hepsiburada dan baktım Brown switch daha ucuzduBrown nasıl daha ucuz hocam? Link paylaşır mısınız?
Hepsiburada daRed switch daha ucuz dostum.
Brownu 750 tlHepsiburada dan baktım Brown switch daha ucuzdu
Rampage Kb-r101 Impressive veya Gamepower Katana RGB Red Switch bunları öneririm güzel klavyeler ve senin istediğin şeyler de varRgb, Türkçe q, mekanik, kırmızı switch bilek destekli klavye
Gamepower önerilmiyor.Rampage Kb-r101 Impressive veya Gamepower Katana RGB Red Switch bunları öneririm güzel klavyeler ve senin istediğin şeyler de var