Hocam anker nasıl son 2 kulaklığım qcy idi farklı bir modele yönelmek istiyorim
QCY güzel kulaklık ben 3 sene T1 Pro kullandım. Bozulduğu için HT05 aldım 1 yıldır kullanıyorum hala çok memnunum. T18 de özellikle yüksek kalite müzik için güzel bir kulaklık. Henüz tam keşfedilmedi o yüzden fiyatı 550TL civarında şu an. HT05 de 550 civarıydı bir ara. Şimdi 650lerde.Hocam anker nasıl son 2 kulaklığım qcy idi farklı bir modele yönelmek istiyorim
Hocam bende t13 ve melobuds kullandım melobudsı kaybettim.QCY güzel kulaklık ben 3 sene T1 Pro kullandım. Bozulduğu için HT05 aldım 1 yıldır kullanıyorum hala çok memnunum. T18 de özellikle yüksek kalite müzik için güzel bir kulaklık. Henüz tam keşfedilmedi o yüzden fiyatı 550TL civarında şu an. HT05 de 550 civarıydı bir ara. Şimdi 650lerde.
Farklı bir marka almak istiyorum diyorsan Anker de alabilirsin güzel kulaklıkları var.
Anker Souncore R50i modeline bir göz at. Fiyat bir tık fazla ama. İndirimli bulursan kaçırma.
Aynı şekilde hocam benimdebende bu vardı gayet ıyıdı ama 2 hafta sonra kaybettım 500tl cope gıttı şımdı tekrar almayı duşunuyorumAnker Soundcore Life P20i Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Anker Soundcore Life P20i Tws Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Memnunsan yine al.Kullandığım oydu hocam zaten kaybettim
Geçmiş olsun. QCY T18 deneyimleyin bence bir de.Hocam bende t13 ve melobuds kullandım melobudsı kaybettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şekilde hocam benimde