LemonadeCell
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
- Bütçe
- 500
Merhaba ben Iphone 11 kullanıyorum, sporda ve günlük kullanacağım uygun fiyatlı akıllı saat öneriniz var mı?
Haylou Rt Akıllı Saat LS05S SiyahMerhaba ben Iphone 11 kullanıyorum, sporda ve günlük kullanacağım uygun fiyatlı akıllı saat öneriniz var mı?
Çok güzel duruyor denediniz mi hiç acabaHaylou Rt Akıllı Saat LS05S Siyah
haylou ls05 kullanıyorum tavsiye ederimMerhaba ben Iphone 11 kullanıyorum, sporda ve günlük kullanacağım uygun fiyatlı akıllı saat öneriniz var mı?
Denemedim.Çok güzel duruyor denediniz mi hiç acaba
Evet güzel duruyor acaba ileride kasma problemi falan yapıyor mu yoksa akıcı mı arayüzü?haylou ls05 kullanıyorum tavsiye ederim
şöyleki akıcı ve şarjı çok uzun gidiyor en son ne zaman ettiğimi hatırlamıyorum fazla bir özelliği yok akıllı bilekliğin saat hali gibi düşün kadran olarak fazlaca seçenek var istediğini seçebilir kendi istediğin fotografıda kullanabilirsinEvet güzel duruyor acaba ileride kasma problemi falan yapıyor mu yoksa akıcı mı arayüzü?
Tamamdır teşekkür ederimşöyleki akıcı ve şarjı çok uzun gidiyor en son ne zaman ettiğimi hatırlamıyorum fazla bir özelliği yok akıllı bilekliğin saat hali gibi düşün kadran olarak fazlaca seçenek var istediğini seçebilir kendi istediğin fotografıda kullanabilirsin
beklentilerine göre değişir sporda günlük kullanımda pişman etmez ama profosynel kullanımda memnun kalmazsınızTamamdır teşekkür ederim
Evet bütçe artarsa belki başka da bakarım seninki s modeli değil sanırımbeklentilerine göre değişir sporda günlük kullanımda pişman etmez ama profosynel kullanımda memnun kalmazsınız
yok değil sanırım görüntü dışında bir farkıda yok bütçeyi fazla arttırabilirsen xiami mi watch de bakabilirsinEvet bütçe artarsa belki başka da bakarım seninki s modeli değil sanırım