5000-6000 Bin Civarı En İyi Telefonlar

SametBuYav

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
393
Merhaba şuan Gm 21 Plus kullanıyorum alalı 2 seneye yakın oldu değiştirmeyi düşünüyorum ancak ne alacağıma karar veremedim Max 6000 TL ye en verimli ve kaliteli telefon önerisi yapabilirmisiniz

Samsung A04s 4/128 versiyonunu 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum

Merhaba şuan Gm 21 Plus kullanıyorum alalı 2 seneye yakın oldu değiştirmeyi düşünüyorum ancak ne alacağıma karar veremedim Max 6000 TL ye en verimli ve kaliteli telefon önerisi yapabilirmisiniz
tecno camon 18 güzel telefon ben şuan onu kullanıyorum memnunum

Güncelleme Alıyormu ve kamerası,oyun deneyimi vs nasıl
A04S için şunu söyleyim Android 13 desteği geldi kamerası 50 megapiksel ve kaliteli lens kullanılmış Pls ekrana sahip 90hz ekranı zaten akıyor pubg Hd kalitesinde kasma ısınma yapmadı 4/128 versiyonunu tavsiye ederin

Güncelleme Alıyormu ve kamerası,oyun deneyimi vs nasıl
ilk aldığımda iki kere güncellendi ilk kullanımda biraz alışman lazım geri tuşu hassasiyeti falan iyi geri tuşu farklı ilk başta zorlanabilirsin ama alışınca çok pratik telefon ekran gövde oranı çok iyi her oyunu da açabiliyor foto çektikten sonra foto yapay zekayla düzeltiliyor kalitesi iyi

A04S için şunu söyleyim Android 13 desteği geldi kamerası 50 megapiksel ve kaliteli lens kullanılmış Pls ekrana sahip 90hz ekranı zaten akıyor PUBG Hd kalitesinde kasma ısınma yapmadı 4/128 versiyonunu tavsiye ederin
Kaç saatte şarj oluyor cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk aldığımda iki kere güncellendi ilk kullanımda biraz alışman lazım geri tuşu hassasiyeti falan iyi geri tuşu farklı ilk başta zorlanabilirsin ama alışınca çok pratik telefon ekran gövde oranı çok iyi her oyunu da açabiliyor foto çektikten sonra foto yapay zekayla düzeltiliyor kalitesi iyi
Oyun deneyimi nasıl peki hocam

Geri