Neler Yeni

5000-6000 e kadar 850+w psu önerisi.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Arkadaşlar her sene ya da 2 senede bir sistem yenileyen birisiyim. En azından sadece işlemci ve ekran kartı değiştiren birisi olarak psu ihtiyacim var. Öyle bir psu bakiyorum ki işlemci ekran kartı değiştirirken psum bunlara yeterli gelirmi diye düşünmemek istiyorum önümüzdeki 5-10 sene. Top tier kart kullanmıyorum. Mesela şuan 5600 ve 3060ti sattim. 5700x3d ve Nvidia 5070ti ya da 9700xt Alicam. Mevcut psu 650w. Psu hep beni frenlicek gibi gözüküyor. Bu yüzden bı kere değiştirip sonra sistemi değiştirirsen bile psu Yu düşünmek istemiyorum. Mesela SSD 2tb renegade almıştım şuan PC Yi yenilesem bile SSD Yi düşünmüyorum. Bı sonraki güncelleme büyük ihtimal DDR 5 e geçip 9800x3d Felan olacak. Önerilerinizi bekliyorum 850-1000w kaliteli uzun ömürlü bir psu.

Bünyamina

80+ Platinum
Tek kanaldan 600w güç verebilen böyle kaliteli iyi bir ürün alabilirsin. 5090ı besleyebilecek güçte.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar her sene ya da 2 senede bir sistem yenileyen birisiyim. En azından sadece işlemci ve ekran kartı değiştiren birisi olarak psu ihtiyacim var. Öyle bir psu bakiyorum ki işlemci ekran kartı değiştirirken psum bunlara yeterli gelirmi diye düşünmemek istiyorum önümüzdeki 5-10 sene. Top tier kart kullanmıyorum. Mesela şuan 5600 ve 3060ti sattim. 5700x3d ve Nvidia 5070ti ya da 9700xt Alicam. Mevcut psu 650w. Psu hep beni frenlicek gibi gözüküyor. Bu yüzden bı kere değiştirip sonra sistemi değiştirirsen bile psu Yu düşünmek istemiyorum. Mesela SSD 2tb renegade almıştım şuan PC Yi yenilesem bile SSD Yi düşünmüyorum. Bı sonraki güncelleme büyük ihtimal DDR 5 e geçip 9800x3d Felan olacak. Önerilerinizi bekliyorum 850-1000w kaliteli uzun ömürlü bir psu.
Psu önerisi isteyenlere High Power ve Raijintek fırlatırken bizziko :kekw:

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu marka çok kez karşıma çıktı ama çin markası sanmıştım açıkçası.
Tek kanaldan 600w güç verebilen böyle kaliteli iyi bir ürün alabilirsin. 5090ı besleyebilecek güçte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ATX 3.1 ve pci-e 5.0 ne oluyor

Raijintek iyi midir?. Bilmediğim bir marka. Bir de bu ATX 3.1 ve PCI-e 5.0 dediği ne oluyor?

Raijintek ampere ve cratos arasında ne fark var? Hangisini önerirsiniz.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan

Raijintek iyi midir?. Bilmediğim bir marka. Bir de bu ATX 3.1 ve PCI-e 5.0 dediği ne oluyor?

Raijintek fp bir markadır , ciddi sorun yaşayanına denk gelmedim şahsen. İhtiyacım olsa tercih edeceğim markalardan biri olabilir. O fiyata Platinum sertifikalı ürün bulmak çok zor zaten.

Ampere muhtemelen üst seviye ürünlerinde kullandıkları bir isim , platinum olanlara yazmışlar zaten. Tercihimi platinum ürünlerden tarafa yapardım , goldlara göre ciddi fiyat farkı yok.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raijintek fp bir markadır , ciddi sorun yaşayanına denk gelmedim şahsen. İhtiyacım olsa tercih edeceğim markalardan biri olabilir. O fiyata Platinum sertifikalı ürün bulmak çok zor zaten.

Ampere muhtemelen üst seviye ürünlerinde kullandıkları bir isim , platinum olanlara yazmışlar zaten. Tercihimi platinum ürünlerden tarafa yapardım , goldlara göre ciddi fiyat farkı yok.
Peki Fsp mi raijintek mı iyidir. Fiyat ikinci planda olarak. En iyisini alıp bir daha psu dusunmemek istiyorum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Peki Fsp mi raijintek mı iyidir. Fiyat ikinci planda olarak. En iyisini alıp bir daha psu dusunmemek istiyorum
Modele bağlı hocam , aşırı bilgili olmadığım için çok nette yorum yapamam , bilen arkadaşlara danışmak lazım. Ama ürünler seni pişman etmez yani , rahat rahat sistemini sorunsuz besler. @HacıSOFU hocam arkadaşa yardımcı olabilir misin ?

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mr. Bean
Modüler İstemiyorsan .

Modüler İstiyorsan .

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Modüler İstemiyorsan .

Modüler İstiyorsan .

Modüler candır. Bu ampereyi Alicam gibi şimdilik başka öneri yoksa. Ama raijintek bı kafamı kurcalıyor daha önce hiç duymadığım bir marka. Hep fsp silverston Felan diyorlardı iyi psu lar icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,099
Üyeler
164,434
Son üye
netflixuzmani
Top Bottom