SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Beyler bu aralıkta telefon onerirmisiniz ?
link varmıİphone kısmında Se 2020 önere bilirim, bir kaç ay önce Türkiyede ki fiyatlarına baktığımda 5 6 bin gibi bir fiyatı vardı. 2020 Telefonu olsada çok sağlamdır.
Benim düşüncem birinci eksiği küçük ekran olması ama bunu sorun etmiyorsanız ala bilirsiniz.
İkinci eksiği pili ama İphone modellerinin çoğunda pil sorunu var zaten.
link varmı
Oppoda bakabilirsin diğer androidlere hiç bulaşma derimlink varmı
Başka öneriniz varmıYenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu 1 Yıl Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu 1 Yıl Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
Oppoda bakabilirsin diğer androidlere hiç bulaşma derim
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu 1 Yıl Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Kırmızı Cep Telefonu 1 Yıl Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
Oppoda bakabilirsin diğer androidlere hiç bulaşma derim
İyimidir oppo olanoppo reno 5 - Google Alışveriş
www.google.com
Yani ben oppo reno standart edition kullanıyorum memnunum bir sürü elimden androd telefon geçti en iyisi oppoİyimidir oppo olan
TeşekkürlerYani ben oppo reno standart edition kullanıyorum memnunum bir sürü elimden androd telefon geçti en iyisi oppo
Ben fiyatlarına baktım 9 bin TL olmuş. İkinci ele yönelmenizi öneririm, ilk kez ikinci el telefon almıştım ve çok korkuyordum bir sorunu olur diye ama garantisi vardı o beni rahatlatıyordu biraz. İnanın ikinci el telefon aldığım için pişman değilim ve arasında fazla fiyat farkı oluyor. Türkiyeyi fazla bilmediğim için bunu sizin araştırmanız daha doğru olur.link varmı
TeşekkürlerA33 bakabilirsiniz