Yardım 5000 civarında bütçeyle telefon

Sparshtum

80+
Reaksiyon skoru
27
Foruma bir göz attım, genelde m52 önerilmiş. Telefonu oyun vs için kullanmayacağım, sosyal medyada paylaşmalık foto çekebilen bir şey istiyorum. Realme 8'e baktım ancak marka halk arasında çok tanınmış bir marka olmadığı için tereddütler oldu. Üni'ye geçiyorum telefonu bu yaz alayım tam alayım istiyorum, önerdiğiniz bir cihaz var mıdır? Bir de mümkünse tecrübelerinizden de bahsedebilir misiniz?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

M52'nin fiyatı uçtu gitti artık 5000'e bulamazsınız.

Halk arasında bilinmemesine takılmayın, telefonu kullanacak olan sizsiniz. Realme 8 alın. Zaten Xiaomi kadar fail'ı olan bir marka değil, yılların BBK Group'unun markası. Oppo, OnePlus, Vivo'ların çatı şirketi.

Foruma bir göz attım, genelde m52 önerilmiş. Telefonu oyun vs için kullanmayacağım, sosyal medyada paylaşmalık foto çekebilen bir şey istiyorum. Realme 8'e baktım ancak marka halk arasında çok tanınmış bir marka olmadığı için tereddütler oldu. Üni'ye geçiyorum telefonu bu yaz alayım tam alayım istiyorum, önerdiğiniz bir cihaz var mıdır? Bir de mümkünse tecrübelerinizden de bahsedebilir misiniz?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
M52 çok ekstrem olmadığı taktirde hiç 5k ya inmedi ki zaten yakın zamanda (1.5 aylık süreçte) en fazla 5400 lira gibi fiyatlara indi şu anda 6100 lira (6300 olmuş dün itibari ile) yani siz bilirsiniz. Ben genelde Realme 8 öneriyorum zaten o fiyata Samsung'un artısı hızlı şarjı Realme'den hızlı ve ana etken olarak Snapdragon işlemcinin çok başarılı olması dediğim şeyler sizin için önemli ise M52 daha iyi olacaktır ama şu an 6300 lira biraz fazla indirim olursa 5600 gibi fiyatlara iyi olabilir. (Bunu diyorum ama dün telefon öldüğü için paşa paşa 6300 lira verip M52 aldım şu an kargoda)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,218
Üyeler
197,402
Son üye
lannaeggetif
Geri