Liberty 4 pro düşünüyorum ama nc neden tavsiye ettinizAnker soundcor Liberty 4 NC
Bende aynı modeli almayı düşünüyorum satın aldınız mı acaba?Liberty 4 pro düşünüyorum ama nc neden tavsiye ettiniz
Almadım hocam çok bozulmalar olmuş araştırınca biraz kronik gibi sol kulaklik bozukmuş genelindeBende aynı modeli almayı düşünüyorum satın aldınız mı acaba?
Huawei freebuds pro 4 aldim butceni biraz daha çıkabilirsen eğer cok begendim kualkliği 3 gundur kullaniyorumBende aynı modeli almayı düşünüyorum satın aldınız mı acaba?
Bende s23fe kullanıyorum buds3 pro mu alsam kararsız kaldım freebuds pro 4 mü sizce buds3 pro muAlmadım hocam çok bozulmalar olmuş araştırınca biraz kronik gibi sol kulaklik bozukmuş genelinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Huawei freebuds pro 4 aldim butceni biraz daha çıkabilirsen eğer cok begendim kualkliği 3 gundur kullaniyorum
Pro 4 aldim mikrofon kalitesine aşik olucaksiniz ses kalitesini pek anlamam ama mikrofonu aşırı iyiBende s23fe kullanıyorum buds3 pro mu alsam kararsız kaldım freebuds pro 4 mü sizce buds3 pro mu