5k mining için toplayacağın sistem sana 5 kuruş dahi kazandırmazArkadaşlar merhaba, elimde bir adet rx 570 4gb ekran kartı ve 500gb HDD var, elimde başka bir donanım yok. 5000 TL bütçe ile mining için bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
5k paranı boşa harcamayı düşünüyorsan mining işi maalesef o kadar ucuz değilArkadaşlar merhaba, elimde bir adet rx 570 4gb ekran kartı ve 500gb HDD var, elimde başka bir donanım yok. 5000 TL bütçe ile gpu mining için bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
Elektrik gideri yazar mısın bir deaslında kazandırıyor. 1 rx 570 ile aylık 245 TL gibi bir getirisi oluyor şu anki eth değeriyle.
zarara uğrarsın elektirik faturası içinden geçeraslında kazandırıyor. 1 rx 570 ile aylık 245 TL gibi bir getirisi oluyor şu anki eth değeriyle.
elektrik gideri çıkmış haliyle bu değer. 72 tl elektrik faturası hesaplıyorum.Elektrik gideri yazar mısın bir de
elektrik hesaba katılmış hali bu.zarara uğrarsın elektirik faturası içinden geçer
yapanlar yüklü miktarda para koyarak giriyor biliyorum. Ama doğru orantılı olarak hesaplarsan ne kadar koyarsan o katta kazanırsın.5k paranı boşa harcamayı düşünüyorsan mining işi maalesef o kadar ucuz değil
konuyu saptırmayalım.dilensen daha çok kazanırsın.
onun yerine etherium ve btc alırım daha çok kar ederim (tavsiye değil)Arkadaşlar merhaba, elimde bir adet rx 570 4gb ekran kartı ve 500gb HDD var, elimde başka bir donanım yok. 5000 TL bütçe ile gpu mining için bir sistem toplamak istiyorum önerileriniz nelerdir ?
onu da düşündüm aslında fakat sürekli bir piyasa takibi gerekiyor ve riskli bir durum. mining olayında ise hesabında kripto biriktiği için öyle bir derdin olmuyoronun yerine ether,um ve btc al kar edersin daha çok
kazanman imkansız bende 3070 var 2 ayda 1300 tl falan kazanıyorumyapanlar yüklü miktarda para koyarak giriyor biliyorum. Ama doğru orantılı olarak hesaplarsan ne kadar koyarsan o katta kazanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuyu saptırmayalım.
4 günlük akazançkazanman imkansız bende 3070 var 2 ayda 1300 TL falan kazanıyorum
![]()
7.23 dolar bu