5000 tl laptop önerisi

Reaksiyon skoru
24
Kuzenime laptop bakıyorum 5 bin tl bütçesi var valorant ve csgoyu 60 fps oynarsa yeter ne önerirsiniz?

Dual 2x4 GB ram mevcut 5300u işlemcisi 7 nesil i7 performans laptoplarından çok daha güçlü Zamanında monster laptoplarda kullanılan orta seviye işlemciydi bu i7 7700HQ lar 5300u bu işlemciden güçlü Apu çekirdekleride Dual ram ile baya güçlü çalışıyor GTA 5 bile oynatır. Tavsiye ederim.
Aşağıyada 2 işlemci karşılaştırmasını bırakıyorum kafanda soru işareti kalmasın.

1633889566471.png

Dual 2x4 GB ram mevcut 5300u işlemcisi 7 nesil i7 performans laptoplarından çok daha güçlü Zamanında monster laptoplarda kullanılan orta seviye işlemciydi bu i7 7700HQ lar 5300u bu işlemciden güçlü Apu çekirdekleride Dual ram ile baya güçlü çalışıyor GTA 5 bile oynatır. Tavsiye ederim.
Aşağıyada 2 işlemci karşılaştırmasını bırakıyorum kafanda soru işareti kalmasın.

Alıntıyı görüntüle
Çok iyimiş

Alıntıyı görüntüle
Valorant 60 fps oynatır mı?

Bu ürün hakkında Detaylı inceleme mevcut :

Kafanızda soru işareti kalmaması için izlemenizi tavsiye ederim. Tabi markadan dolayı Nasıl bir garantileri var bilmiyorum. 4500u ile 5300u arasında çok az fark var Sırf satarken zorlanmamak adına lenovo tercih edilebilir gibi geldi bana 2 işlemcinin kıyaslamasını aşağıya bırakıyorum.

1633890739596.png

Bu ürün hakkında Detaylı inceleme mevcut :

Kafanızda soru işareti kalmaması için izlemenizi tavsiye ederim. Tabi markadan dolayı Nasıl bir garantileri var bilmiyorum. 4500u ile 5300u arasında çok az fark var Sırf satarken zorlanmamak adına lenovo tercih edilebilir gibi geldi bana 2 işlemcinin kıyaslamasını aşağıya bırakıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Hangisi daha iyi hocam ozaman şimdi anlamiyorumda ben bunlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi daha iyi hocam ozaman şimdi anlamiyorumda ben bunlardan
?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,449
Üyeler