5000 tl mouse önerisi

gaintar

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
4999
Selamlar, 19.5x9 cm el ölçüm ve Palm (avuç içi) tutuş için yeni bir mouse arıyorum. Genelde CS2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Kornik bir sorunu olmsazsa iyi olur bir de serçe ğarmağımda çıkıntı var o yüzden orası rahay olsun.

Selamlar, 19.5x9 cm el ölçüm ve Palm (avuç içi) tutuş için yeni bir mouse arıyorum. Genelde CS2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Kornik bir sorunu olmsazsa iyi olur bir de serçe ğarmağımda çıkıntı var o yüzden orası rahay olsun.

bütçene göre en iyileri bunlar 2 tane ucuz modal koydum ( bütçene göre ucuz) ben olsam lamzu veya duckbill alırdım.

bütçene göre en iyileri bunlar 2 tane ucuz modal koydum ( bütçene göre ucuz) ben olsam lamzu veya duckbill alırdım.
el boyutuma uygun mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duckbille baktım da mesela 118 cm o bana razer deathader v3 pro oluyordu baya iyi mesela ama onda da scroll sorunu vs var diyorlar

Son düzenleme:
Elin büyük lamzu x ya da levaithan v4 al.

Hafiflik için ATK air. Batarya bitmesin derseniz ATK A9 Ultimate. İkisi de aynı fiyat. Ama air in içinden daha fazla skatez çıkıyor. A9 Ultimate kullanıyorum fazlasıyla premium hissettiriyor. Ayrıca fiyatı 3600₺ idi sanırım. Bütçe dostu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hafiflik için ATK air. Batarya bitmesin derseniz ATK A9 Ultimate. İkisi de aynı fiyat. Ama air in içinden daha fazla skatez çıkıyor. A9 Ultimate kullanıyorum fazlasıyla premium hissettiriyor. Ayrıca fiyatı 3600₺ idi sanırım
Palm grip e ne kadar uygun bilemem, bundan daha büyük mauslar var ama bu da bence uyar sana. YouTube da swarcow un incelemesini izle, fikir sahibi olursun

levaithan v4 bu aklıma yattı gibi ama boyutundan dolayı ama emin değilim

5 bine her mouse ı alırsın

Geri