Set üstü 4 lu bisey mi arıyorsun?Beyler evin ocağı bozuldu 5000 TL civarında döküm bi ocak önerebilir misiniz ?
üst kısımları sallanma yapmasın annemin ricasıdır (o yüzden döküm istiyorum sallanmasın diye)
evetSet üstü 4 lu bisey mi arıyorsun?
Arçelik ten al tepe tepe kullan Tel ile silsen bile bişey olmuyor. Anneme almıştım ben beyaz.
Eyvallah hocam.Arçelik ten al tepe tepe kullan Tel ile silsen bile bişey olmuyor. Anneme almıştım ben beyaz.
Cam falan alma
Şöyle bişeyden bahsediyorumEyvallah hocam.
Camın patlayacağını zannetmiyorum ona göre ayarlanıyordur fakat tencere düşürme gibi durumlarda kırılabilir diye düşünüyorum, geri dönüşün için sağol attığın ürüne bakacağımçŞöyle bişeyden bahsediyorum
Valla biz çok memnunuz. Cam alacaktım ben. Ya Allah muhafaza ocakta yemek pişerken cam patlar falan ki var bunla ilgili olaylar. En mantıklısı bu.
Her ne kadar da Galatasaraylı olsam Arçelik i severim
Zannet Harbiden ısındıkça patlayan da var. Bişi düşürüp patlatan da var. Şakaya gelmez.. İyi gecelerCamın patlayacağını zannetmiyorum ona göre ayarlanıyordur fakat tencere düşürme gibi durumlarda kırılabilir diye düşünüyorum, geri dönüşün için sağol attığın ürüne bakacağımç