oEnesQlf
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,689
Fazla para vermek istemiyorum ama bi yandan da almışken kalitesini mi alsam diyorum karar veremedim sizce hangisini alıyım sizin farklı öneriniz var mı
2 tane 2.5 2 tane 3.5 desteği ve en az 160 mm cpu soğutucu desteği olması lazım
650watt delta
ty.gl
Ya da msi a650bn
Düşünüyorum psu da kasalar da bunlar
m.n11.com
m.n11.com
m.n11.com
2 tane 2.5 2 tane 3.5 desteği ve en az 160 mm cpu soğutucu desteği olması lazım
650watt delta
Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları
Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Düşünüyorum psu da kasalar da bunlar
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Chiko 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temper Camlı Gaming Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Zoko Hunter 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Hunter 4x12 CM ARGB Fan Mesh Panel Temperli Cam Bilgisayar Kasası Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com