kardeşim 5 k ya ne alacaksın laptop mu kasa mı yoksa hem kasa hem monitör mü ?Merhaba . Bütçem 5000 TL . Bana 5000 TL civarında bilgisayar önerebilir misiniz?.
Adam ya adam sinirleniyorum artık böyle oluncakardeşim 5 k ya ne alacaksın laptop mu kasa mı yoksa hem kasa hem monitör mü ?
sıfır mı ?
ikinci el olur mu ?
ne amaçla kullanacaksın ?
üni öğrencisi misin ? mimarlık mühendislik ise iş değişir
max bütçen ne kadar
ne diyorsunuz anlamıyorum yardımcı olmaya çalışıyoruz bizde bilgisayar önerin diyip geçmekle olmuyor detay vereceksin kardeşim !!Adam ya adam sinirleniyorum artık böyle olunca
Yav yazdın ya işte onu diyoru adam yazmamış sende yazıyorsun ona diyorumne diyorsunuz anlamıyorum yardımcı olmaya çalışıyoruz bizde bilgisayar önerin diyip geçmekle olmuyor detay vereceksin kardeşim !!
heeee yanlış anlamışım knk kb .ddYav yazdın ya işte onu diyoru adam yazmamış sende yazıyorsun ona diyorum
Ne anladınki bende ne oluyo diyorum yanlış bir şeymi yazdım diğe bakıyorum yaheeee yanlış anlamışım knk kb .dd
monitörsüz . oyun için . max bütçe 5k . sıfır ikinci el farketmez ( sıfır olursa iyi olur )kardeşim 5 k ya ne alacaksın laptop mu kasa mı yoksa hem kasa hem monitör mü ?
sıfır mı ?
ikinci el olur mu ?
ne amaçla kullanacaksın ?
üni öğrencisi misin ? mimarlık mühendislik ise iş değişir
max bütçen ne kadar
monitörsüz . oyun için . max bütçe 5k . sıfır ikinci el farketmez ( sıfır olursa iyi olur ) kasa olcak
bilgisayar almak bile artık zengin işi olduPara koyamazsanız bu.
Neo 5A-K - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
6k çıkabilirseniz bu.
Pollux 5T-K Asus - Game Garaj
INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-K Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Malesef öneremeyeceğimiz sistemleri öneriyoruz artık
artık biraz daha çalışıp o 6lık sistemi alıyım madem. teşekkürlerPara koyamazsanız bu.
Neo 5A-K - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
6k çıkabilirseniz bu.
INTEL işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-K Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
artık biraz daha çalışıp o 6lık sistemi alıyım madem. teşekkürlerPara koyamazsanız bu.
Neo 5A-K - Game Garaj
6k çıkabilirseniz bu.
Ne diyim dostum eski fiyatlar pahalı gelirken şimdi nelere ne ödüyoruzbilgisayar almak bile artık zengin işi oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
artık biraz daha çalışıp o 6lık sistemi alıyım madem. teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
artık biraz daha çalışıp o 6lık sistemi alıyım madem. teşekkürler