hocam o kart sende varmı? dayımda sıfırı var oyun içi gram ısınmıyor. ETS-2 Pes CS:GO GTA 5 v.b bir sürü oyun oynuyor hiç bi ısınma gibi bir şey olmadı.Hiçbir zaman. 1650 TUF'un soğutması kötü sadece
yanlış bilgilendirme.Hiçbir zaman. 1650 TUF'un soğutması kötü sadece
Hocam bir kaç özelleştirme yaparak sıfır bunu alın.İ3 10100f
1 tb harrdisk
Kingston 250 gb ssd
Crucial 2x8 2666mhz ram
Asus exH410 v3 anakart
ASUS GE FORCE TUF GTX 1650 4 gb gddr6 128 bit
Senin ki bir tık daha iyi ama iki sistem de güncel oyunları low belki mediumda 50 60Fps de oynatır.Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama amacım benimki iyi seninki kötü gibi yarışma yapmak değil sadece karşılaştırmak istiyorum. Bende imzadaki sistemi (monitör ve ekipmanlar hariç) 5k ya topladım. Bu sistem mi daha iyi benimkimi?(tekrar söylüyorum amacım seninki kötü benimki iyi vb değil yanlış anlamayın)
Teşekkürler cevap için.Senin ki bir tık daha iyi ama iki sistem de güncel oyunları low belki mediumda 50 60Fps de oynatır.
reis nasıl 144 hz monitör dahil topladın parçaları ve fiyatları söyler misinFrisby güç kaynağı sıkıntılı hocam ben 5K ya 144 hz ips monitör dahil sistem topladım sıfır
İ5 11400 dahili grafik birimi ilereis nasıl 144 hz monitör dahil topladın parçaları ve fiyatları söyler misin
zaten 144 hz monitör 1500 lira civarı sen 3500 TL'ye nasıl topladın öyle bir sistemiİ5 11400 dahili grafik birimi ile
16 gb ram falan var