5000 TL'ye kadar telefon önerisi

MTBC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
859
Bütçe
5000
Selamlar. 5000 TL'ye kadar telefon önerisi arıyorum. Bu fiyatı çok az daha aşabilirim eğer güzel bir telefonsa. Kamerası ve günlük kullanımı için alacağım oyun oynamıyorum. Realme 8 var aklımda şu anda önerileriniz beklerim.

M33 5200₺
Realme 8 4600₺

Hangisinin kamerası daha iyi, günlük kullanıma daha uygun hocam? Dediğim gibi oyun oynama düşüncem yok
Kamera da çok fark olduğunu sanmıyorum. Genel olarak samsung iyi tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Kamera da çok fark olduğunu sanmıyorum. Genel olarak samsung iyi tabi.
Evet şimdi gördüm, kamera benzer özelliklerde ancak aradaki 450 TL farka değer mi önemli olan husus o.

Samsung belli bir süre sonra ana ekranda bile yavaşlamalar oluyor(kendim de dahil olmak üzere çevremde birçok kişi yaşadı). Realme öneririm.

Evet şimdi gördüm, kamera benzer özelliklerde ancak aradaki 450 TL farka değer mi önemli olan husus o.
Biri samsung diğeri realme.

Poco x3 kullaniyodum hiç stabil değildi m52 aldım. Kusursuz değil ama daha stabil olduğu kesin.

realme 8 gayet güzel bir telefon ben de sizin gibi kararsız kalıp baya araştırmıştım realme 8 almaya karar verdim ve aldım hiçbir sorunu yok şuanlık

günlük kullanım için bende bakıyorum bir kaç gündür m23 ile realme 8 arasında kaldım hala karar veremedim

günlük kullanım için bende bakıyorum bir kaç gündür m23 ile realme 8 arasında kaldım hala karar veremedim
M52 indirime girmişti bugün 5800'e bütçeyi zorlayıp alayım dedim fırsat tükendi. A101'de Realme 8 : 4700 TL şu an bilemedim gerçekten.
@tretar günlük kullanımda kameradan memnun musunuz hocam. Şarj nasıl gidiyor aktif kullanımda?

M52 indirime girmişti bugün 5800'e bütçeyi zorlayıp alayım dedim fırsat tükendi. A101'de Realme 8 : 4700 TL şu an bilemedim gerçekten.
@tretar günlük kullanımda kameradan memnun musunuz hocam. Şarj nasıl gidiyor aktif kullanımda?
knk şarjda hiç sorun yaşamıyorum hatta wallpaper engine kullanıyorum kamerası ortanın bir tık üstü yani çok abartılı bir şey bekleme bu fiyata göre en iyilerinden yani

Geri