Neler Yeni

5000TL intel ARC A750 alınır mı?

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BEKİR ALTIN
Arkadaşlar bence sizde abartiyorsunuz siz elinizdeki A750 yi 3.5 - 4k ya satmazsınız bunu sizde biliyorsunuz. Ha nadiren olur ama öyle herkes satmaz bu kadar düşüğe
Neden düşük fiyata satıyorlar
1 Eski sistem resizebar olmadığı için performans alamiyorlar
2 Yazilimi sorunlu diye
3 Intel batıyor çekilecek kumar diye
4 Hazır sistemde 12 bine satılıyordu
Vs bu nedenlerden dolayı çoğu kişi zararına bile sattı. Ama Intel batma durumu gerçekleşmediği driver sorunlar azaldığı ve yeni b serisi kartlar başarılı iyi fiyata çıktığı için fiyatlar bir tik yuksekldi

Neden düşük fiyata satıyorlar
1 Eski sistem resizebar olmadığı için performans alamiyorlar
2 Yazilimi sorunlu diye
3 Intel batıyor çekilecek kumar diye
4 Hazır sistemde 12 bine satılıyordu
Vs bu nedenlerden dolayı çoğu kişi zararına bile sattı. Ama Intel batma durumu gerçekleşmediği driver sorunlar azaldığı ve yeni b serisi kartlar başarılı iyi fiyata çıktığı için fiyatlar bir tik yuksekldi
Güzel yorum bence ama hocam a750ni 4k ya satmazsın. Senden 5e istedim satmadın. Yani piyasası yükselen bir kart diyebilir miyiz? Ayrıca yine soruyorum. Resizebar destekleyen am4 soketli işlemci varmı?

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
BEKİR ALTIN
Güzel yorum bence ama hocam a750ni 4k ya satmazsın. Senden 5e istedim satmadın. Yani piyasası yükselen bir kart diyebilir miyiz? Ayrıca yine soruyorum. Resizebar destekleyen am4 soketli işlemci varmı?
Dostum bence ederi maksimum 5 bin bu bandında RX 6600 vardı onu şişirdiler. AMD işlemci konusunda bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,033
Üyeler
172,178
Son üye
q7ardaa
Top Bottom