Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,148
Çok iyi fiyat, Vulkan açınca 4060 dengi oluyor.
Mesela nekadar olmalı?Kart güzel de fiyat fazla
Abarttın reisÇok iyi fiyat, Vulkan açınca 4060 dengi oluyor.
vulkan testlerine bakabilirsin (örn rdr2) 6600'e fark atıyor 6600 XT'yi geçiyor.Abarttın reis![]()
Tıklanmıyor ama link olarak duruyor foto bıraktım 3.5 aldık pazarlıkla yapay zeka eğitimi için kullandık demişti satan arkadaş3500 e bu ocakta alma ihtimaliniz yok 4500 altına satılmadı ikinci elde yaklaşık 1.5 yıl önce 4000 e sattım ben o zaman bile 3500 e gitmedi
Ben kendim kullanıyorum zaten. 4060 seviyesinde demek hakaret olur 4060 a. Bir oyundan genel olarak 4060 denk demek olmaz. 3060 / rx6600 arasında diyebiliriz.vulkan testlerine bakabilirsin (örn rdr2) 6600'e fark atıyor 6600 XT'yi geçiyor.
o fiyata vermesi zor, 5700 xt zor bulunuyor zaten o fiyata niye a750 versin kiElden nakit 4k teklif et
zaten vulkan açınca dedim, oyunların geleceği vulkan olacak diye düşünüyorum. komple tüm oyunlara vulkan gelirse Intel kartlar harbi çok iyi olur. aslında linuxta tüm dx oyunlar vulkan ile çalıştığından linux yüklesen yine 4060 performansı alırsınBen kendim kullanıyorum zaten. 4060 seviyesinde demek hakaret olur 4060 a. Bir oyundan genel olarak 4060 denk demek olmaz
Haklısınız vulkan her oyunda olmuyor. Olsa dediğinizde haklısınız ama çoğu oyunda yok. Şu an ona göre konuşmamız lazım.zaten vulkan açınca dedim, oyunların geleceği vulkan olacak diye düşünüyorum. komple tüm oyunlara vulkan gelirse Intel kartlar harbi çok iyi olur. aslında linuxta tüm dx oyunlar vulkan ile çalıştığından linux yüklesen yine 4060 performansı alırsın
Facebookda biraz kaydırdım pazarlıksız 4000tl buldum Ocak ayında 4500 olanlar da var onlara pazarlık yapsan alırsın çünkü pazarlık yok yazılmamış üzerine daha yorum yapmayacağım para sizin mantık sizin hadi eyvallahTıklanmıyor ama link olarak duruyor foto bıraktım 3.5 aldık pazarlıkla yapay zeka eğitimi için kullandık demişti satan arkadaş