İkinci el 8 plusBu bütçeye alınabilecek en uygun telefonu arıyorum. Eğer gerçekten fiyatına değecekse bütçe biraz artabilir. Realme 8 , Redmi Note 10s ve Samsung M23 gördüm ama hangisi en iyisidir bilemiyorum.
İkinci el ve iPhone almayı düşünmüyorum. Sıfır cihaz olsun. 2.El almak yerine bozuk cihazımı yaptırırım.İkinci el 8 plus
Çok oyun oynamıyorum aslında. Ekranı bataryası yazılımı falan iyi olsun sıkıntı çıkarmasın yeter.Redmi Note 11 öneririm. Oyun konusunda idare eder iş görür yani.
yazılım konusunda çöp xiaomi tamam fp ama yazılımı gerçekten kötüÇok oyun oynamıyorum aslında. Ekranı bataryası yazılımı falan iyi olsun sıkıntı çıkarmasın yeter.
Bende öyle gördüm o yüzden tedirginim. Özellikleri iyi ama kasma sorunu falan var diyorlar. Alıp sıkıntı yaşamayan da var ama sıkıntı yaşarsak çok uğraştırıcı olur.yazılım konusunda çöp xiaomi tamam fp ama yazılımı gerçekten kötü
Kasma sorunu olmaz. Sadece yazılımını beğenmezsiniz normal olarak. Yazılım dışında gayet iyi telefon.Bende öyle gördüm o yüzden tedirginim. Özellikleri iyi ama kasma sorunu falan var diyorlar. Alıp sıkıntı yaşamayan da var ama sıkıntı yaşarsak çok uğraştırıcı olur.
Kasmadan şikayet edenleri gördüm o yüzden emin olamadım.Kasma sorunu olmaz. Sadece yazılımını beğenmezsiniz normal olarak. Yazılım dışında gayet iyi telefon.