500GB M2 ssd önerisi

muhtemelen %10'luk indirim yok 675 TL civarında ödüyorum kioxa G2 ile bunun arasında kaldım 400TL farka değer mi
Exceria G2 daha donanımlı, daha işlevsel bir SSD. Sıcaklığı, sağlık düşüşü, hızı sorun değilse M450 yerine alınabilir.

Rica ederim.

WD'nin Green serisi pek tercih edilebilir kalitede değil. Fiyatı çok düşük olursa belki alınabilir.

Lexar'ın bu modelleri de daha kaliteli değil, ortalama düzeydeler. Bazı kullanıcılarda ufak tefek problemler yaşattıkları da olmuş. Diğer markaların (SSD konusunda) pazardaki yeri daha sağlam, daha güvenilirler bu bakıma.

Rica ederim.

WD'nin Green serisi pek tercih edilebilir kalitede değil. Fiyatı çok düşük olursa belki alınabilir.

Lexar'ın bu modelleri de daha kaliteli değil, ortalama düzeydeler. Bazı kullanıcılarda ufak tefek problemler yaşattıkları da olmuş. Diğer markaların (SSD konusunda) pazardaki yeri daha sağlam, daha güvenilirler bu bakıma.
Kioxa G2'yi az önce sipariş ettim hocam PCKolikte İyzico kampanyası olduğunu bilmiyordum, direkt Hepsiburada'dan 1100tlye alacaktım yada GaminGenTR'den Adata Legen 800 alacaktım sayenizde öğrendim, tekrardan çok teşekkür ediyorum.

Geri