Neler Yeni

500hz monitörümü PS5+2 Dualsense ile Takas Etmeli miyim?

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Umut PEKER
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Sadece gta için düşünüyorsanız tek kollu halini daha uyguna bulma şansınız var ben burda tabii kafa kafaya takas olarak hesapladım. Eğer monitörden kurtulmak istiyorsanız takasa girebilirsiniz. (Cihazın temiz olduğunu varsayıyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: noxx

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Umut PEKER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece gta için düşünüyorsanız tek kollu halini daha uyguna bulma şansınız var ben burda tabii kafa kafaya takas olarak hesapladım. Eğer monitörden kurtulmak istiyorsanız takasa girebilirsiniz. (Cihazın temiz olduğunu varsayıyorum)
Cihaz temiz görünüyor, sahibi ortaokul-lise çağında bir genç arkadaşmış. Ancak kutusunu bulamıyorlar ve 2 yıllık. O yüzden kararsız kaldım. Monitör de görece yüksek bütçeli olunca alıcı bulmak kolay olmuyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Burda ihtiyaçlar öne çıkıyor eger alıcı bulabileceğinizi düşünürseniz mantıksız ama bulamam diye düşünürseniz ve ps5 istiyorsanız mantıklı denebilir birde faturasını falan almanız iyi olabilir garantisi olmasa bile servisle iş düşerse zor durumda falan bırakmasın.

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Umut PEKER
Burda ihtiyaçlar öne çıkıyor eger alıcı bulabileceğinizi düşünürseniz mantıksız ama bulamam diye düşünürseniz ve ps5 istiyorsanız mantıklı denebilir birde faturasını falan almanız iyi olabilir garantisi olmasa bile servisle iş düşerse zor durumda falan bırakmasın.
Peki hocam böyle bir cihazın normalde ederi nedir? Ben hevesim geçer de satarsam diye soruyorum. İçinde 10+ oyun varmış, FC25 falan var dedi. Monitör satmaktan daha kolay olur gibi hissettim. Kusura bakmayın basit sorular için, en son ps3'te kaldım ben, hiç hakim değilim konsol piyasasına.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
2.el piyasasına genel olarak bende hakim değilim. İçinde oyun varmis derken kırık ps mi yoksa ps hesabınıda mi verecek çünkü kırıksa değmez bence

• Beğen

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Umut PEKER
2.el piyasasına genel olarak bende hakim değilim. İçinde oyun varmis derken kırık ps mi yoksa ps hesabınıda mi verecek çünkü kırıksa değmez bence
Onu sormadım, hesapla gelir diye korsan olabileceğini düşünmemiştim. Ben bu detayları güç içinde öğrenip daha etraflıca değerlendireyim bari.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Kırık olursa bilgisayardaki crackli oyunlar gibi olduğundan satarken değer kaybedebilir. Tabii dediğim gibi bende hakim değilim 2.el piyasasına

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,587
Üyeler
170,217
Son üye
efeakb
Top Bottom