Sizin en az bir 30'a kadar çıkması gerekir en fazla da 60 civarlarını görmeniz gerekir. İnternet bağlantısında teknik bilgim buraya kadar diğer arkadaşlar size yardımcı olacaktırlar.11'den 14'e çıktı
Ethernet kablomda felan mı bir sıkıntı var onu düşünmeye başladım artık tatilden döndüğümde arayacağım superonline'ı 500mgbt'lik paket ama indirme hızı 15'i geçmiyorAlıntıyı görüntüle
@wolvesina ben superonline 1000mbps kullanıyorum fakat disk'e yazma oranım düşünce down da aynı orantıda düşüyor ve hiç bir şekilde steamden 1000mbps en kötü saniyede 100mb down görmedim
bu arada şöyle bir dipnot paylaşmak istiyoruım benim evimde 2 tane laptop var 1 tane masaüstü bilgisayarım var , masaüstünü yeni aldım diyebiliriz 6 ay filan oldu ve testlerimi şu şekilde yaptım , en eski laptobuma bağladım kablolu olarak ve maksimum 200mbps aldım , bu seferde ethernet kablosunu 2. laptobuma bağladım ( bu laptop işyerimin verdiği laptop biraz daha iyi donanıma sahip ) ve 2. laptop max 500 sabit aldı , masaüstü bilgisayarım ise 980 alıyor maksimum. hız testleri speedtest sitesinden yaptımEthernet kablomda felan mı bir sıkıntı var onu düşünmeye başladım artık tatilden döndüğümde arayacağım superonline'ı 500mgbt'lik paket ama indirme hızı 15'i geçmiyor
Masaüstü kullanıyorum sistemim iyibu arada şöyle bir dipnot paylaşmak istiyoruım benim evimde 2 tane laptop var 1 tane masaüstü bilgisayarım var , masaüstünü yeni aldım diyebiliriz 6 ay filan oldu ve testlerimi şu şekilde yaptım , en eski laptobuma bağladım kablolu olarak ve maksimum 200mbps aldım , bu seferde ethernet kablosunu 2. laptobuma bağladım ( bu laptop işyerimin verdiği laptob biraz daha iyi donanıma sahip ) ve 2. laptop max 500 sabit aldı , masaüstü bilgisayarım ise 980 alıyor maksimum. hız testleri speedtest sitesinden yaptım
Haline şükret ben 500kb indiriyorumAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Değerler oynak 950-820 arası gidip geliyor normalde 80mb ile indirmesi gerekmiyor mu ? Bağlattığım paket 500mgbt paket bu değerleri veriyor ama pingi felan oynatmıyor bu kadar düşük indirdiği için