Neler Yeni

Öneri 500tl odayı/masayı güzelleştirme

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Masa şuan şu şekilde
Hocam konuyla alakasız mousepaddan memnunmusunuz almayı düşünüyorum. Ne kadara almıştınız. Bu arada masa arkasına led döşeyip kablo düzeni yapabilirseniz güzel olur.

panizher

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Masa şuan şu şekilde
Hocam masa çok sıkış pıkış geldi. Kasayı masadan kaldırırsanız daha iyi olur bence. Ayrıca monitör askı aparatları var gerçekten çok elite bir hava katıyor onlarada bakabilirsiniz. Nacizane önerim masanın üstü ne kadar boşsa o kadar güzel gözükür. Led konusunda da bunu sonuçta ambians için kullanıcaksınız aydınlatma için değil. Monitör arkası ekranla aynı rengi veren ledler var veya köşe ledler veya direkt ampul olarak, keyfinize göre seçin. Şahsen duvar rafı ve masa altı kablo saklayıcılarada kesinlikle bir bakın. İlgim olan bir konu olunca çenem düştü :D

panizher

80+ Silver
Hocam konuyla alakasız mousepaddan memnunmusunuz almayı düşünüyorum. Ne kadara almıştınız. Bu arada masa arkasına led döşeyip kablo düzeni yapabilirseniz güzel olur.
kablo düzeni için uğraşıyorum yapıcam mousepad memnunum gayet iyi 74tl almıştım 70x30 porge marka bazen kirleniyor beyaz oldugu icin yıkıyorum düzeliyor 4-5 ay var aldığım

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam masa çok sıkış pıkış geldi. Kasayı masadan kaldırırsanız daha iyi olur bence. Ayrıca monitör askı aparatları var gerçekten çok elite bir hava katıyor onlarada bakabilirsiniz. Nacizane önerim masanın üstü ne kadar boşsa o kadar güzel gözükür. Led konusunda da bunu sonuçta ambians için kullanıcaksınız aydınlatma için değil. Monitör arkası ekranla aynı rengi veren ledler var veya köşe ledler veya direkt ampul olarak, keyfinize göre seçin. Şahsen duvar rafı ve masa altı kablo saklayıcılarada kesinlikle bir bakın. İlgim olan bir konu olunca çenem düştü :D
En önemlisini unuttuk :)

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
kablo düzeni için uğraşıyorum yapıcam mousepad memnunum gayet iyi 74tl almıştım 70x30 porge marka bazen kirleniyor beyaz oldugu icin yıkıyorum düzeliyor 4-5 ay var aldığım
90x40 olanı alıcam bende 180 TL olmuş :/

panizher

80+ Silver
En önemlisini unuttuk :)
ahahahah:ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence odaya masraf yapacağına kasayı değiştir dostum kasan pek iyi durmuyor
kasayı değiştirmeye uğraşmıyorum ya gayet iyi şuan sıkıntısız
Mesaj otomatik birleştirildi:

duvar rafı bakıcam akıllı ampül var 2 adet mi o yüzden şerit led çok bakmadım ama düşünüyorum goove rgbic

WhoCares

80+ Gold
hocam güzelleştirmeler bitince ekran görüntüsü paylaşırsan sevinirim merakla takipteyim :peped:

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
halil

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193