500w frisby psu değiştirilmelimi

DinoDido

80+
Reaksiyon skoru
32
Merhaba benim 3060 ve i3 12100f olan bir sistemim var özelleştirme yapacak durumum olmadiğindan dolayi psu yu degistirmedim ve 500w frisby psu ile devam ettim sistemi yaklaşık 4 5 aydır kullaniyorum ve şuan ne ses nede bir sıkıntı var bizim burada 4 5 ay icinde 5 6 kere elektrik gitti ve hâlâ sorunsuz fakat buralarda yazanlar frisby psu nun sorun çıkartacağının söylüyor sizce değiştirmeme gerek varmi yoksa daha beni idare eder mi? çünkü şuan değiştirmeye yetecek bir gücüm yok

merhaba hocam hala frisby psu sunu kulanıyomusunuz kulanıyorsanız bir sorun yarattımı açıklarsanız sevinirim

Merhaba benim 3060 ve i3 12100f olan bir sistemim var özelleştirme yapacak durumum olmadiğindan dolayi psu yu degistirmedim ve 500w frisby psu ile devam ettim sistemi yaklaşık 4 5 aydır kullaniyorum ve şuan ne ses nede bir sıkıntı var bizim burada 4 5 ay icinde 5 6 kere elektrik gitti ve hâlâ sorunsuz fakat buralarda yazanlar frisby psu nun sorun çıkartacağının söylüyor sizce değiştirmeme gerek varmi yoksa daha beni idare eder mi? çünkü şuan değiştirmeye yetecek bir gücüm yok
Bütçeniz yok ise devam edebilirsiniz sisteme var olan gücü verecektir fakat korumaları ve iç yapı kalitesi oldukça eksiktir. Bütçeniz olduğunda yenilersiniz.

Alınan mal kötü bir marka olsa bile çalışması sorunsuzsa onunla devam edilir. Değiştirmene gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,469
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri