Çözüldü✓ 5060ti,ryzen7 7800x3d bu sistem alınır mı?

Buda olabilir bak aslında Ram konusunda yapacak bir şey yok bir şey olur olmaz pekte bir sorun çıkarmaz bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ekran kartını vs bekleyip 80-82k bandına komple sistem alınabilir
sorun çıkartmaz ya oc ile 34 32 30 belki zorlanabilir ama bilmiyorum
bu tarz kasalar bana biraz kaba geliyor lian li akvaryum güzel alıcaktım ama fan gelmediği için lian li fanlara ayıracak bütçem yoktu gpu parasıyla gittik ipad aldık eşşek gibi ordan battım

sorun çıkartmaz ya oc ile 34 32 30 belki zorlanabilir ama bilmiyorum
bu tarz kasalar bana biraz kaba geliyor lian li akvaryum güzel alıcaktım ama fan gelmediği için lian li fanlara ayıracak bütçem yoktu gpu parasıyla gittik ipad aldık eşşek gibi ordan battım
kanka kasayı gigabyte c500 alacağım bende hali hazırda Lian li 207 var ama düşündürüyor valla

kanka kasayı gigabyte c500 alacağım bende hali hazırda Lian li 207 var ama düşündürüyor valla
estetik güzel kasalar da tamamen kişiye bağlı ya senin zevkin önemli ne desem olmaz şimdi sonuöta sen göreceksin kasayı ben değil indirimde asus a21 plus aldım mesh ve beyaz kriterimi karşıladı uygundu

Ryzen 7 7800x3d
Rtx 5070
MSI B650M GAMING PLUS WIFI
Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 ram
Samsung 990 pro 1 TB SSD
7450mb/6900mb
Vento VG12AL FSP 750W 80+ Bronze kasa psu
Cooler Master MasterLiquid Core 240L Spectrum 240mm ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu

Taş çatlasın 70-75k tutar

estetik güzel kasalar da tamamen kişiye bağlı ya senin zevkin önemli ne desem olmaz şimdi sonuöta sen göreceksin kasayı ben değil indirimde asus a21 plus aldım mesh ve beyaz kriterimi karşıladı uygundu
A31 plus…

onu demeee yeni gördüm bunu.. daha iyiymiş neyse artık üzülmek çözmez ileride akvaryum geçeriz olur biter(boş buzdolabı)
🤣🤣🤣🤣🤣valla içini doldurunca ısınıyor ama 😀

Ekler

• IMG_4175.webp
    IMG_4175.webp
    1.6 MB · Hit: 5
benim gözüme kasa büyük geldi gpu kocaman kasa benim 🤓
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu kabloları beyaz kumaşla bi kaplasan varya cillop olucak ga da sleved kablo
Direkt psu değişiriz 😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri