Adam en iyilerini önermiş başka ne istiyorsun?Başka ne önerirsin marka olarak
Adam en iyilerini önermiş başka ne istiyorsun?Başka ne önerirsin marka olarak
bende var fsp psu mükkemmel bişey ses falan asla yok çok kaliteli kablosu herşeyiFsp yi çok bilmiyomda iyi mi? veya biraz daha markalı ne önerirsin
850w yetermi yoksa 1000w mu alıyımbende var fsp psu mükkemmel bişey ses falan asla yok çok kaliteli kablosu herşeyi
Bilgim yok valla ne kadar çeker ben ugrasmamak icin aldım direk en fazlası 1000 vardı ozaman850w yetermi yoksa 1000w mu alıyım
850w psu 5080'i bile besler. Arkadaşın önerdiği high power 850w psu alabilirsin.850w yetermi yoksa 1000w mu alıyım
İçlerinde en kalitesizi o. 2016 yılında güzel PSU'ydu ama revize edilip değişiklikler yapıldı. Şuan F/P en iyi modeller, Kyber, Cratos, Revolution DFX.850w psu 5080'i bile besler. Arkadaşın önerdiği high power 850w psu alabilirsin.
Doğrudur hocam bir şey diyemem, orta sınıf pcler için tercih edilen bir psu olduğu için tavsiye etmiştim.İçlerinde en kalitesizi o. 2016 yılında güzel PSU'ydu ama revize edilip değişiklikler yapıldı. Şuan F/P en iyi modeller, Kyber, Cratos, Revolution DFX.
Bu 3 model varken alternatif aramak boşa uğraş olur.
https://www.akakce.com/power-supply...wt-1350-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,937689638.html çok daha mantıklı olur.5070 7800x3d için bu psu nasıl yada ne önerirsiniz