Kartın soğutması giriş seviyesi ise normal hava sıcak zaten, karta zarar verecek sıcaklıklar da değil.5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs
teşekkür ederimKartın soğutması giriş seviyesi ise normal hava sıcak zaten, karta zarar verecek sıcaklıklar da değil.
Marka model nedir5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs
galax 5070Marka model nedir
Furkmark testini atarmısın hocam 2k da ve kasan nedir hava akışı iyi mi?galax 5070
kasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midirFurkmark testini atarmısın hocam 2k da ve kasan nedir hava akışı iyi mi?
Msi hangi kasası hocam foto varmı yada ismikasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midir
Kasanın fotoğrafını çekip atarmısınkasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midir
Fps çok düşermi acabao ısıdan bir şey olmaz eğer daha soğuk olsn diyosanız undervolt yapabilirsiniz
Msi hangi kasası hocam foto varmı yada ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasanın fotoğrafını çekip atarmısın
2 k forza horizonda palit 5070 ile ful ayarlarda 75 i gördüm bence normal değer gibi5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs