Çözüldü✓ 5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü ayarlarda 70-80 derece normal mi

Oktayt35

80+
Reaksiyon skoru
12
5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs

5070 Cyberpunk ve Warzone orta üstü(yüksek) ayarlarda 70-80 derece normal mi işlemcim amd 5 7600x bu sıcaklıklar normal mi 1050ti dan geçtim pek anlamıyorum sıcaklık vs
Kartın soğutması giriş seviyesi ise normal hava sıcak zaten, karta zarar verecek sıcaklıklar da değil.

80 derecenin üstüne çıkmıyorsa normal. Nvidia RTX 5070 için kritik sıcaklığı 85 derece olarak belirlemiş. RTX 5070Ti için 88 derece.

Screenshot_1.webp

Furkmark testini atarmısın hocam 2k da ve kasan nedir hava akışı iyi mi?
kasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midir

kasa msi mag force m olması lazım 3 fanlı 2 fanı çalışıyor diğer fan için giriş fazla oluyordu anakarta çankayadan çoklayıcı alıcam onun için o tek fanın çalışmaması etkili midir
Msi hangi kasası hocam foto varmı yada ismi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasanın fotoğrafını çekip atarmısın

o ısıdan bir şey olmaz eğer daha soğuk olsn diyosanız undervolt yapabilirsiniz

Msi hangi kasası hocam foto varmı yada ismi

Kasanın fotoğrafını çekip atarmısın

yukarıda fan çalışmıyor onun için kablo alıcam + kasanın yukarısa iki tane 6x120lik fan almayı düşünüyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 17
2 k forza horizonda palit 5070 ile ful ayarlarda 75 i gördüm bence normal değer gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri