evet bılıyorum ama rekabetci oynuyorum ve 320hz bır monıtorum var 320hz sabıtı fps oyunlarında verebılecek bır kart bu yuzden tercıh etım5070 2k kartı yine de 7500f sorun yaratmaz
Rekabetçi oyunlarda işlemci daha ön plandadır hocam. kartınız çok iyi olsa da Rekabetçi Oyunlarda FPS in çoğunu işlemci belirler.evet bılıyorum ama rekabetci oynuyorum ve 320hz bır monıtorum var 320hz sabıtı fps oyunlarında verebılecek bır kart bu yuzden tercıh etım
dostum 4060 olabılır bunun sebebı ıslemcının payı var evet ama ekran kartıda 0 degıl ama onerın ıcın sagolRekabetçi oyunlarda işlemci daha ön plandadır hocam. kartınız çok iyi olsa da Rekabetçi Oyunlarda FPS in çoğunu işlemci belirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7500f var bende sabit 320 FPS alamıyorum 16:9 da. Haberiniz olsun.
Ama Ultrada grafiklerim
0 olmadığını bende biliyorum gidip YouTube dan test videolarına bakabilirsin ne kadar fark ediyor diye.dostum 4060 olabılır bunun sebebı ıslemcının payı var evet ama ekran kartıda 0 degıl ama onerın ıcın sagol
tamamdır0 olmadığını bende biliyorum gidip YouTube dan test videolarına bakabilirsin ne kadar fark ediyor diye.
cs2 lowda ortlama 370 gosterıyor0 olmadığını bende biliyorum gidip YouTube dan test videolarına bakabilirsin ne kadar fark ediyor diye.
Mesela bende lowa çeksem bende o FPS i alırım hocam. Ultrada da 250-300 civarı alıyorum.tamamdır
cs2 lowda ortlama 370 gosterıyor
Rekabetçi oyun oynuyorsan keşke 5070 yerine daha kötü bir ekran kartı alıp işlemciyi yüksek tutsaydın 7500f iyi olur.evet bılıyorum ama rekabetci oynuyorum ve 320hz bır monıtorum var 320hz sabıtı fps oyunlarında verebılecek bır kart bu yuzden tercıh etım
tamamı ıle rekabetcı degıl outlast trıals yada rdr falanda oynuyorum sdc rekaebtcı agırlıklıRekabetçi oyun oynuyorsan keşke 5070 yerine daha kötü bir ekran kartı alıp işlemciyi yüksek tutsaydın 7500f iyi olur.
9060xt veya 5060 ti alsan bile yine yeterliydi o oyunlar için rekabetçi ağırlıklıysa x3d işlemciler tadından yenmiyor.tamamı ıle rekabetcı degıl outlast trıals yada rdr falanda oynuyorum sdc rekaebtcı agırlıklı
butce kısmı cok zorlar o cıavrlarda7700x yada 9700x alabilirsin 7500f 1080p de darboğaz da yapar