Çözüldü✓ 5070 i 1080p de hangı ıslemcı ile kullanmalıyım

egegegege

80+
Reaksiyon skoru
20
7800x3d gıbı urunlere param yok f p olarak 7500f yeterlı olurmu 1080pde

evet bılıyorum ama rekabetci oynuyorum ve 320hz bır monıtorum var 320hz sabıtı fps oyunlarında verebılecek bır kart bu yuzden tercıh etım
Rekabetçi oyunlarda işlemci daha ön plandadır hocam. kartınız çok iyi olsa da Rekabetçi Oyunlarda FPS in çoğunu işlemci belirler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f var bende sabit 320 FPS alamıyorum 16:9 da. Haberiniz olsun.

Ama Ultrada grafiklerim

Rekabetçi oyunlarda işlemci daha ön plandadır hocam. kartınız çok iyi olsa da Rekabetçi Oyunlarda FPS in çoğunu işlemci belirler.

7500f var bende sabit 320 FPS alamıyorum 16:9 da. Haberiniz olsun.

Ama Ultrada grafiklerim
dostum 4060 olabılır bunun sebebı ıslemcının payı var evet ama ekran kartıda 0 degıl ama onerın ıcın sagol

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostum 4060 olabılır bunun sebebı ıslemcının payı var evet ama ekran kartıda 0 degıl ama onerın ıcın sagol
0 olmadığını bende biliyorum gidip YouTube dan test videolarına bakabilirsin ne kadar fark ediyor diye.

tamamdır

cs2 lowda ortlama 370 gosterıyor
Mesela bende lowa çeksem bende o FPS i alırım hocam. Ultrada da 250-300 civarı alıyorum.
Mesela bu adamla valodaki FPS lerimiz 3 aşağı 5 yukarı aynı.

evet bılıyorum ama rekabetci oynuyorum ve 320hz bır monıtorum var 320hz sabıtı fps oyunlarında verebılecek bır kart bu yuzden tercıh etım
Rekabetçi oyun oynuyorsan keşke 5070 yerine daha kötü bir ekran kartı alıp işlemciyi yüksek tutsaydın 7500f iyi olur.

Rekabetçi oyun oynuyorsan keşke 5070 yerine daha kötü bir ekran kartı alıp işlemciyi yüksek tutsaydın 7500f iyi olur.
tamamı ıle rekabetcı degıl outlast trıals yada rdr falanda oynuyorum sdc rekaebtcı agırlıklı

tamamı ıle rekabetcı degıl outlast trıals yada rdr falanda oynuyorum sdc rekaebtcı agırlıklı
9060xt veya 5060 ti alsan bile yine yeterliydi o oyunlar için rekabetçi ağırlıklıysa x3d işlemciler tadından yenmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri