5070 sistem H.O. mu G.O. mu?

Rankout

80+
Reaksiyon skoru
9
Fotoğraftaki sistemi aldım SSD olarakta crucial p3 1tb var ancak fotoya sığmadı. İlerde soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl?

Ekler

• 1000054614.webp
    1000054614.webp
    123.7 KB · Hit: 53
Reis aynı sistemi düşünüyorum ama ekran kartı markası iyi mi? bide üstüne 5k koyup 9070xt mi alsam diye düşünüyorum

Fotoğraftaki sistemi aldım SSD olarakta crucial p3 1tb var ancak fotoya sığmadı. İlerde soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl?
gayet guzel bir sistem ve dedigin gibi sogutucu olmasi daha iyi olurdu. hayrini goresin guzel gunlerde kullanasin

Reis aynı sistemi düşünüyorum ama ekran kartı markası iyi mi? bide üstüne 5k koyup 9070xt mi alsam diye düşünüyorum
Hocam mfg farkı için 5070 yoksa amd ciyim bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi sistemini özelleştirme yaptın
VTN.SİST.INNO3D-4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet guzel bir sistem ve dedigin gibi sogutucu olmasi daha iyi olurdu. hayrini goresin guzel gunlerde kullanasin
Sağolasın hocam 45.7k ya geldi ayrı bir keyif aldım 9060xt alıcaktım yoksa...

Valla reisim okadar anlamıyorum ben dizdim ama bi türlü düzgün fiyat ile ayarlayamadim 48 oluyor orda da aynı sistem

Valla reisim okadar anlamıyorum ben dizdim ama bi türlü düzgün fiyat ile ayarlayamadim 48 oluyor orda da aynı sistem
Hocam çok ince çizgisi var gerçekten, ben ilk sistem dizmeye başladığımdan beri bir sisteme saatler harcıyorum aynı fiyata daha iyi seçenekler var mı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri