gayet guzel bir sistem ve dedigin gibi sogutucu olmasi daha iyi olurdu. hayrini goresin guzel gunlerde kullanasinFotoğraftaki sistemi aldım SSD olarakta crucial p3 1tb var ancak fotoya sığmadı. İlerde soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl?
Hocam mfg farkı için 5070 yoksa amd ciyim bendeReis aynı sistemi düşünüyorum ama ekran kartı markası iyi mi? bide üstüne 5k koyup 9070xt mi alsam diye düşünüyorum
VTN.SİST.INNO3D-4Hangi sistemini özelleştirme yaptın
Sağolasın hocam 45.7k ya geldi ayrı bir keyif aldım 9060xt alıcaktım yoksa...gayet guzel bir sistem ve dedigin gibi sogutucu olmasi daha iyi olurdu. hayrini goresin guzel gunlerde kullanasin
Hocam taksit çok iyi ancak şart değilse şuan vatanda daha iyileri var gibi tek eksisi 3 taksit oluyor peşin fiyata.Hayırlı olsun bu sistemde kaldı aklım 9.taksit diyeAlıntıyı görüntüle
Hocam çok ince çizgisi var gerçekten, ben ilk sistem dizmeye başladığımdan beri bir sisteme saatler harcıyorum aynı fiyata daha iyi seçenekler var mı diyeValla reisim okadar anlamıyorum ben dizdim ama bi türlü düzgün fiyat ile ayarlayamadim 48 oluyor orda da aynı sistem