Neler Yeni

5070 sistem hazırlığı

Turinn36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Turin Turambar
Herkese merhaba, 2K sistem toplamak istiyorum ve planım yeni çıkacak 5070 ile bunu yapmak. Şubat sonu ya da mart başı 5070'i aldığım senaryoda kalan parçaları nasıl toplamamı tavsiye edersiniz? Ya da hiç parça parça uğraşmadan hazır 5070 sistem beklemek daha mantıklı mı olur? Bütçe soran olursa ekran kartı hariç şu an için 30-40 k düşünüyorum, bütçe dostundan ziyade en azından ileride parça yükselteceğim zaman anakart sorun çıkartmasın yeterli diye düşünüyorum. Forumdaki sistem konularına baktım ama cevaplar çok çeşitli tam bir karar veremedim. Benim durumumda en mantıklı seçenek ne olur diyerek tavsiyelere açığım.

Monitör, klavye, fare zaten aldığım için bütçeye dahil değil.

asko56

80+ Silver
Herkese merhaba, 2K sistem toplamak istiyorum ve planım yeni çıkacak 5070 ile bunu yapmak. Şubat sonu ya da mart başı 5070'i aldığım senaryoda kalan parçaları nasıl toplamamı tavsiye edersiniz? Ya da hiç parça parça uğraşmadan hazır 5070 sistem beklemek daha mantıklı mı olur? Bütçe soran olursa ekran kartı hariç şu an için 30-40 k düşünüyorum, bütçe dostundan ziyade en azından ileride parça yükselteceğim zaman anakart sorun çıkartmasın yeterli diye düşünüyorum. Forumdaki sistem konularına baktım ama cevaplar çok çeşitli tam bir karar veremedim. Benim durumumda en mantıklı seçenek ne olur diyerek tavsiyelere açığım.

Monitör, klavye, fare zaten aldığım için bütçeye dahil değil.

5070 lanman fiyatı kaçırıcagınız için eger marta kalırsanız 40 bine alabilrsiniz 5070 i geir kalan kasa için 40 k der isek 80bin tl gibi bir şey çıkıyor ortaya bütçeniiz en azından 90k ya çıkarırsanız 5080 li sistem dizersiniz en ucuz 55k ekran kartı 35k da diger parçaları sıgdırma sansınız olabilir

Turinn36

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Turin Turambar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5070'i lansman fiyatından aldığım senaryoda ne kadarlık bir bütçe gerekir? Birde bu lansman fiyatından almak için ekstra takip etmem gereken ya da yapmam gereken şey nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
Top Bottom