5070 Ti hazır sistem

srcno

80+
Reaksiyon skoru
20
Herkese merhaba. Gamegaraj sitesinden Gravix 5A sistemini özelleştirerek şöyle bir sistem ayarladım
1752057667398.webp

Bütçem tam olarak 58 bin tlyi 500 tl bile geçemez. Sizce bu sistemi sipariş etmeli miyim yoksa gaming gecesini beklemeli miyim? Gaming gecesinde bu sistemden daha ucuz bir 5070 ti bulabilir miyim ?

Herkese merhaba. Gamegaraj sitesinden Gravix 5A sistemini özelleştirerek şöyle bir sistem ayarladım
Alıntıyı görüntüle
Bütçem tam olarak 58 bin tlyi 500 tl bile geçemez. Sizce bu sistemi sipariş etmeli miyim yoksa gaming gecesini beklemeli miyim? Gaming gecesinde bu sistemden daha ucuz bir 5070 ti bulabilir miyim ?
Bulursun fakat güç kaynağını +850W ve kasanı daha kaliteli bişey almanı öneririm .

Daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Kanka fiyatını göremiyorum ama RAM in CL değeri bana çok yüksek geldi. Tahminimce o fiyatlarda daha kaliteli bir RAM alabilirsin araştır bence biraz daha bu sırada indirim de kovalayabilirsin

fiyatı 57 969. Hazır sistem olduğu için pek fazla ram seçeneğim yok.
TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 5600Mhz CL36 TMD532GB56DK36VX bu ram ile değiştirsem daha iyi olur mu ?

fiyatı 57 969. Hazır sistem olduğu için pek fazla ram seçeneğim yok.
TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (2x16GB) 5600Mhz CL36 TMD532GB56DK36VX bu ram ile değiştirsem daha iyi olur mu ?
RAM in markası hakkında bilgim yok fakat teknik olarak CL36 ile CL46 arasında iyi bir fark var. Her ikisinin de hertz değeri 5600 Mhz zaten bu parametrede değişen bişey yok. Her türlü CL36 daha iyidir şahsi görüşüm

Günlük kullanım ve oyun performanslarında nasıl etkiler CL değerinin değişmesi ?

kendimiz inşa etsek tek tek ona göre çok ideal bir sistem değil ama hazır sistem olarak alternatiflerine kıyasla mantıklı. Onun dışında işlemci, ekran kartına darboğaz yapacaktır ama idareten kullanılabilir. Bende hazır sistem isteyenlere genelde bu sistemi öneriyorum. anakart özelleştirmesi güzel de soğutucu sistem ve ram özelleştirmeler bölümü kötü ne yazık ki. En ucuzunu alıp geçip belki ileride değişmek daha mantıklı olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Gaming gecesindeki sistemde genelde kötü psu koyuyorlar
7500f ile biraz darboğaz yaşarsın 2kda

Açıkçası benim seçtiğim kasanın psusu da günü kurtarır en fazla. 2-3 hafta önce 51 bin TL'ye toplanan 5070 ti sistem ilgimi çekmişti gerçekten aradaki fark beni kurtarabilecek bir fark. Tekrar indirime girmezse ve tek tek toplarsam bundan ucuza getirebilir miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,345
Üyeler
183,101
Son üye
Ax9ghcz
Geri