SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 679
Arkadaşlar bi hazır sistemde başlıktaki kartı buldum ama sff olnası bende bi tık soru işareti. İncelemesi falan var mı?
Çok ucuz değilse alınmaz. En sıcak çalışan modellerden biriArkadaşlar bi hazır sistemde başlıktaki kartı buldum ama sff olnası bende bi tık soru işareti. İncelemesi falan var mı?
Çok ucuz değilse alınmaz. En sıcak çalışan modellerden biri
Bi 2k üstüne daha kötü ssd ve anakart ama asus prime 5070ti ile olan var hangisi sizceFiyata bağlı bence tercih edilme durumu. Onun haricinde soğutma blokları daha ince oluyor, daha fazla ısınması harici bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
modelden modele değişir. 2 sistemdeki modelleri söyleBi 2k üstüne daha kötü ssd ve anakart ama asus prime 5070ti ile olan var hangisi sizce
Sff olan sistemde exceria f3 1tb ve b650m force var. Prime olanda sn3000 1tb ve asus b650m r var. Prime olan 2k daha pahalımodelden modele değişir. 2 sistemdeki modelleri söyle
b650m force diye bir anakart mı varSff olan sistemde exceria f3 1tb ve b650m force var. Prime olanda sn3000 1tb ve asus b650m r var. Prime olan 2k daha pahalı
Gigabyteın beyaza kayan modeli. Bir daha bakayım force olması lazımb650m force diye bir anakart mı var
f3 yerine g3 olacaktı sanırım
sn3000 ile g3 yakın b650m force da yok bence
b850m force olmasın ?Gigabyteın beyaza kayan modeli. Bir daha bakayım force olması lazım
Evet öyletmiş. Çok fark etmiyo gerçi sanırımb850m force olmasın ?
2k daha verip düşmeye gerek yokEvet öyletmiş. Çok fark etmiyo gerçi sanırım![]()
7k farka gaming oc var ama çok mantıklı gelmedi2k daha verip düşmeye gerek yok
b850 çipset
3 m2 slotu 1inde pasif soğutma
daha iyi mosfetler
1 type a az ama type c var onun yerine
fazla fark olmasa da g3 daha iyi
normalde ısınan bir ssd ama anakartta pasif soğutma var o yüzden sorun olmaz
ekran kartı özelleştirmesi yok mu?
evet değil7k farka gaming oc var ama çok mantıklı gelmedi