Vala 28500 kadar zorlamaya çalışcam bakalım sonuçta 4090 yakın güç vercekBence 30bin lira olur.
Kesinlikle beklemenizi öneririm piyasayı sıkı takip edin ilk çıktığında satışa düşük fiyattan satılıp sonra yükseliyor ilk satışlardan ürün almanızı dilerim şimdiden hayırlı olsun hangi işlemciyle kombine etmeyi planlıyorsunuz?Vala 28500 kadar zorlamaya çalışcam bakalım sonuçta 4090 yakın güç vercek
Ryzen 7 7700 850 w 5.0 güç kaynağıKesinlikle beklemenizi öneririm piyasayı sıkı takip edin ilk çıktığında satışa düşük fiyattan satılıp sonra yükseliyor ilk satışlardan ürün almanızı dilerim şimdiden hayırlı olsun hangi işlemciyle kombine etmeyi planlıyorsunuz?
2 k da taşır13600k taşıyamaz di mi 5070 i
Güzel bir sistem olur kullanabilirsinizRyzen 7 7700 850 w 5.0 güç kaynağı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 k da taşır
Yapma hocam10 saniyede tükenecek lansman fiyatları onlar lansman için ayrılan sayı bitince(mağaza başı 10 tane filan oluyor) 30k dan satarlar.
Ben de 5070 Ti'ı bekliyorum hocam ,dedikleri gibi 35 bin lira fiyata çıksa muazzam olur benim için ama sanki 40 bine yakın olacak gibi oluyor, ben her halükarda eğer vatanda da satılırsa ilk çıktığında 9 taksit yapıp alacağım.5070 alcamda fiyat doğrumu biraz daha üstünede çıksa alabilirim normalde 26 ya 4070 süper alcaktım
Unutmuşum
Unutmuşum
30'a aldın da kaldı 28'iVatan taksit yapıyodu dimi vala bende taksit yapar alırım 30 a zor ama 28 zorlicam