5070 ve r5 7500f için 650w psu uzun vadede yeterli mi?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,666
Şuan aktif kullanıyorum ama uzun vadede sorun olur mu ? FSP HYPER 80+ PRO 650W Tam modeli.

Şuan aktif kullanıyorum ama uzun vadede sorun olur mu ? FSP HYPER 80+ PRO 650W Tam modeli.
çok kötü değil iyi de değil idare eder evet ama imkan varsa değiştir tabii.

Bu yıl sonu değiştirebilirim biraz bütçem olacak 4 bin civarı.Kaliteli bir psu olarak önerirsiniz bu bütçeye? Sistemde uzun vadede çok bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum fazlasıyla yeterli geliyor bana sadece ssd eklemesi yapabilirim onun da pek önemi yok gibi.

Bu yıl sonu değiştirebilirim biraz bütçem olacak 4 bin civarı.Kaliteli bir psu olarak önerirsiniz bu bütçeye? Sistemde uzun vadede çok bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum fazlasıyla yeterli geliyor bana sadece ssd eklemesi yapabilirim onun da pek önemi yok gibi.

O bütçeye yakın bu model var. Bütçe biraz daha artarsa:

İç bileşen kalitesi. Tamamiyle japon kapasitörlerden oluşuyor. Ömrü uzatır bu durum. Hayır, yok.
Bir de sanırsam rajintek modeli Modüler olarak geçiyor sizce avantajı çok mu?

Şöyle sorsam 4.5k gibi bir bütçeniz olsa 1 ay daha biriktiriyim 5k ya rajintek mi alırım dersiniz yoksa high power alıp geçer misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, çok sayılır. Alabilirseniz onu tercih edin derim.
Tamamdır çok teşekkür ederim.Listeme ekledim kasım indirimlerinde düşerse hemen alacağım.

Şöyle sorsam 4.5k gibi bir bütçeniz olsa 1 ay daha biriktiriyim 5k ya rajintek mi alırım dersiniz yoksa high power alıp geçer misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır çok teşekkür ederim.Listeme ekledim kasım indirimlerinde düşerse hemen alacağım.
Şahsi fikrim high power'dan yana olmazdı. Oda üzmez bu arada.

Geri