HOCAM O FİYATA GAINWARD OLUYOR SLİM 2 3 DERECE FARK VAR VE KÜÇÜK GALAX 2 FANLI Ö YUZDEN PNY KALIYOR UYGUN FİYATLINeden PNY Hocam ?
RTX 5070Ti indirim beklemek yerine direk 9070XT alınır bence hocam.Fikriniz nedir?
hocamcuma günü girebilir black friday de
Hocam sorunuzun cevaplarını üstadlar versin. En iyisi youtube testlerini izlemek benden söylemesi.hocam
gigabeyt ile pny gainward aralarında fark oluyor mu sıcaklık ben pny almak iştiyorum ama gigabeyt mi pny mi daha sıcak
İncehesap cuma günleri sık sık phoenix ve palit modelleri 37-38k bandında düşüyordu stok bitmeden çökebilirsen bak.Fikriniz nedir?
modelden modele değişir önce modeli söyle ona göre söyleyelimhocam
gigabeyt ile pny gainward aralarında fark oluyor mu sıcaklık ben pny almak iştiyorum ama gigabeyt mi pny mi daha sıcak
İncehesap cuma günleri sık sık phoenix ve palit modelleri 37-38k bandında düşüyordu stok bitmeden çökebilirsen bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
modelden modele değişir önce modeli söyle ona göre söyleyelim![]()
aralarında en kötüsü windforce , sonra eagle , en iyisi de pny.Gigabyte RTX 5070 TI Windforce OC SFF 16G GV-N507TWF3OC-16GD 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı
ile
PNY 5070 Tİ OC
Gigabyte RTX 5070 TI Eagle OC SFF 16G GV-N507TEAGLE OC-16GD 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı
3 ÜNÜN SICAKLIK DEĞERLERİ NASILDIR