🔥İndirim 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Benimki bugün gelmiş akşam inceleyebilirsem bilgi vermek adına belki çekerim bir video ben hx3d olan model değilde düz model aldım hx3d olan model işlemcilerin tdp degerlerini bi tık düşük tutuyorlar ısınma faza oluyormuş diye biliyorum yüksek frekanslarda uzun süre performans veremiyorlar oyun için iyi ama diğer tüm işler için düz model daha avantajli olabilir merak ettikleriniz varsa elimden geldigince cekmeye çalışırım

Almama izin verdığin için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplamda 195w gpu dan bahsediyoruz ağır oyunlarda isinmasi kaçınılmaz olabilir bence de. Ben aldım deneyip göreceğim. Sağlam bir soğutucu düşürecektir. Bir inceleme videosu çekebilirsem çekerim

Benimki bugün gelmiş akşam inceleyebilirsem bilgi vermek adına belki çekerim bir video ben hx3d olan model değilde düz model aldım hx3d olan model işlemcilerin tdp degerlerini bi tık düşük tutuyorlar ısınma faza oluyormuş diye biliyorum yüksek frekanslarda uzun süre performans veremiyorlar oyun için iyi ama diğer tüm işler için düz model daha avantajli olabilir merak ettikleriniz varsa elimden geldigince cekmeye çalışırım
Hayırlı olsun cs ya da valorant düşük grafikte kac fps aliyor

Böyle düşünüyorum ve laptop alıyorum. Ama bilinen markalardan, incelemesi olanlardan, bilinen inceleme sitelerinde yüksek puan alanlardan. Bilmediğim markaya 80bin TL vermem ben. İsteyen versin.
Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.

Rahmetli Vehbi Koç'un bir sözü vardı: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Kim bilir neresinden kıstılar da aynı donanım asus mesela 120bin civarı iken bu yarı fiyata.
Bu mantıkla yaşarsan hiçbir şey alamazsın hiç mutlu da olamazsın ozaman gidip araba da alma kim bilir neyden kısmışlar aynı arabaya Mercedes logosu koyunca 10milyon veriyorsunuz amblemi sokunce kısılmış 2 milyon eder diyosunuz aynı mantık burda da geçerli şu algınızı yenin artık

İşlemci + ekran kartı toplam +200 TDP. Bu ikiliyi laptopta throttle olmadan kullanmak imkansız geliyor bana. En son aldığım laptop RTX 3080 ile 95 derecede fpsi yarı yarıya inince bir daha dedicated GPU'lu laptopa yanaşmadım. Güncel laptoplarda durum ne merak ettim.

Baktım bu tarz kombolu laptoplar son seviye soğutmalı Asus Strix serilerinde bile +90 derecelere ulaşıyor. Tabii ki kullanım amaçları ayrı ancak ben olsam performansından ödün verip Ai 395 li laptoplardan alırdım.

Son düzenleme:
Bu mantıkla yaşarsan hiçbir şey alamazsın hiç mutlu da olamazsın ozaman gidip araba da alma kim bilir neyden kısmışlar aynı arabaya Mercedes logosu koyunca 10milyon veriyorsunuz amblemi sokunce kısılmış 2 milyon eder diyosunuz aynı mantık burda da geçerli şu algınızı yenin artık
İstediğim her şeyi bu mantıkla alıp uzun yıllar kullanıyorum. ;)

HB'de ek olarak 500₺ kupon var

1746709303505.webp

dostlar selam ilk testler bu sekilde, furmark falan aksam deneriz isteyenlerle
Ekran görüntüsü 2025-05-08 163740.webp
Ekran görüntüsü 2025-05-08 164102.webp

Geri