❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Bu arada şunu da hesaba katmak lazım ben 1080p de oynuyorum o 1440p'de. Ayarlar bozulmasın diye uğraşmayız herhalde hocam düşüğe, yarın gireceğiz bir daha ama yeni ayar çektim :( Bildiğim kadarıyla mobil versiyonlar yaklaşık 2 kademe düşük masaüstü versiyonuna denk geliyor yani mobil 5070ti aslında masaüstü rtx4070 civarında performans olarak. Yine masaüstü 3080'den daha iyi olacaktır teoride az biraz verilere göre ama en azından yüksek ayarlarda hissedilir bir fark yok. Önceden rtx980 ve 1070ti kullandığımız için ilaç gibi geldi değişiklik.
Evet ama max grafikte sınırlayıcı faktör gpu oluyor.Min grafik kıyası işlemci kıyası içindi.

Şu nahimic olayı hakkında bilgisi olan var mı? Sadece steelseries gg indirip sonar'ı mı acıyoruz? Ben bir fark göremedim.

Birkaç hafta sonra tekrar stoklara girebilirmiş.

Almak isteyen varsa kendi sitesinde stoklara girmiş. 3d olanı 93 Bin diğerinde 83bin fiyat var. Bence hala makul gibi.

Almak isteyen varsa kendi sitesinde stoklara girmiş. 3d olanı 93 Bin diğerinde 83bin fiyat var. Bence hala makul gibi.
Fiyat hala makul ama taksitte deli gibi vade farkı var tek çekim de alamıyorum. Bugün aradım dedim ki bunu hepsiburadaya koysanız da vade farksız tsksitle alsam diye, koyacağız ama bu haziran ayının ortaları gibi olacak dedi. Saatlerdir düşünüyorum tek çekim alsam nasıl öderim diye ama cevabını buldum sonunda, ödeyemem. Mecbur hepsiburada üzerinden ilan koymalarını bekleyeceğim.

Fiyat hala makul ama taksitte deli gibi vade farkı var tek çekim de alamıyorum. Bugün aradım dedim ki bunu hepsiburadaya koysanız da vade farksız tsksitle alsam diye, koyacağız ama bu haziran ayının ortaları gibi olacak dedi. Saatlerdir düşünüyorum tek çekim alsam nasıl öderim diye ama cevabını buldum sonunda, ödeyemem. Mecbur hepsiburada üzerinden ilan koymalarını bekleyeceğim.
cıktıgı gunden beri kullanıyorum tek olumsuz tarafına rastlamadım. umarım alabilirsiniz.

cıktıgı gunden beri kullanıyorum tek olumsuz tarafına rastlamadım. umarım alabilirsiniz.
Teşekkürler siz de güle güle kullanın. Almanın bir yolunu aramaya devam edeceğim. Bu arada adaptive sync olayını nasıl hallettiniz? Bir şekilde gsync veya freesync çalıştırmanın bir yolunu buldunuz mu aksi taktirde görüntüde oyun sırasında yırtılmalar kaçınılmaz olur diye tahmin ediyorum

Teşekkürler siz de güle güle kullanın. Almanın bir yolunu aramaya devam edeceğim. Bu arada adaptive sync olayını nasıl hallettiniz? Bir şekilde gsync veya freesync çalıştırmanın bir yolunu buldunuz mu aksi taktirde görüntüde oyun sırasında yırtılmalar kaçınılmaz olur diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim. Ben de araştırdım ama maalesef bu cihazda doğrudan G-Sync ya da FreeSync kullanmak mümkün değil. Ara sıra yırtılmalar oluyordu. Yine de oyunlarda görüntü yırtılmasını büyük oranda önlemek için genelde V-Sync'i kullanıyorum veya kare hızını ekran yenileme hızına göre sınırlıyorum. Bu yöntem benim açımdan yeterince tatmin edici bir sonuç verdi. Adaptive Sync desteği olmadan da oyun deneyimim iyi seviyede, belirgin bir yırtılma yaşamıyorum açıkçası

bu markanın ürünlerinden uzak durulmasını tavsiye ederim bende laptobu vardı kasa msi nin sorunlu kasasıydı gerçi sanki msi logosu yerine gamegaraj logosu vardı sadece , ama onun dışında teknik destekte hiçbirşeyde yardımcı olmadılar

bu markanın ürünlerinden uzak durulmasını tavsiye ederim bende laptobu vardı kasa msi nin sorunlu kasasıydı gerçi sanki msi logosu yerine gamegaraj logosu vardı sadece , ama onun dışında teknik destekte hiçbirşeyde yardımcı olmadılar
Destek konusunda bir şey diyemem ama konudaki model merdiven altı çin malı falan değil, xmg nin bir ürünü ki bu da gayet iyi bir markadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,113
Üyeler
184,733
Son üye
OKAN SALMAN
Geri