❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.
Umarım pişman olmazsın. Güle güle kullan.

Çok da bilinmedik bir marka için fiyat yüksek geldi bana. Asus, msi vb. bir marka olsaydı... Slayer da nasıl bir marka ismiyse artık biraz bağcılar kokuyor.
İçerisindeki donanımı gördün mü peki 90k likta şuan piyasadaki en iyi işlemci var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.
Güle güle kullan bende almak üzereyim kendimi hazırlıyorum 😂 alırsam 90k lik alacağım

İçerisindeki donanımı gördün mü peki 90k likta şuan piyasadaki en iyi işlemci var

Güle güle kullan bende almak üzereyim kendimi hazırlıyorum 😂 alırsam 90k lik alacağım
Ben de 90lıktan aldım. 9 taksit olması aşırı cezbetti. Toplamaya çalıştığım masaüstü de min 80k yapıyordu ve taksit daha azdı veya yoktu. Alırsanız haberleşelim mutlaka.

almak istiyorum ama bi yandan da rtx 6000 serisiyle yeni tsmc çiplerini kullanırlarsa rtx 2000den 3000e geçişte olan gibi bi performans artışı görebiliriz diye 6000 serisinde mi alsam diyorum çünkü alırsam 4-5 sene piyasaya bir daha hiç bakmamayı planlıyorum, ne diyorsunuz ?

almak istiyorum ama bi yandan da rtx 6000 serisiyle yeni tsmc çiplerini kullanırlarsa rtx 2000den 3000e geçişte olan gibi bi performans artışı görebiliriz diye 6000 serisinde mi alsam diyorum çünkü alırsam 4-5 sene piyasaya bir daha hiç bakmamayı planlıyorum, ne diyorsunuz ?
6000 serisi ne zaman gelecek kim bilir

Ben de 90lıktan aldım. 9 taksit olması aşırı cezbetti. Toplamaya çalıştığım masaüstü de min 80k yapıyordu ve taksit daha azdı veya yoktu. Alırsanız haberleşelim mutlaka.
Sürücülerini falan nasıl yüklüyoruz laptop da bilginiz var mı

Yanında usb hediye ediyorlar. Muhtemelen ondadır.
Sitesinde daha önceki seriden olan laptoplari için sürücü yayınlamışlar ama bunun için olanı göremedim

X3d okanini alin alacaksaniz 64 ram de var 2tb M2 var

Elinize geçince ekran kartı benchmarklarını paylaşır mısınız? Masaüstü 4060ti ye benzer güçte göstermiş siteler. Merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,865
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri