Hülagühan88
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 382
Umarım pişman olmazsın. Güle güle kullan.Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.
Umarım pişman olmazsın. Güle güle kullan.Ben bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.
İçerisindeki donanımı gördün mü peki 90k likta şuan piyasadaki en iyi işlemci varÇok da bilinmedik bir marka için fiyat yüksek geldi bana. Asus, msi vb. bir marka olsaydı... Slayer da nasıl bir marka ismiyse artık biraz bağcılar kokuyor.
Güle güle kullan bende almak üzereyim kendimi hazırlıyorumBen bugün gidip gördüm. Sunduğu özellikler rakiplere göre çok çok iyi. Bir adet sipariş geçtim. Kullanıp göreceğiz bakalım.
Ben de 90lıktan aldım. 9 taksit olması aşırı cezbetti. Toplamaya çalıştığım masaüstü de min 80k yapıyordu ve taksit daha azdı veya yoktu. Alırsanız haberleşelim mutlaka.İçerisindeki donanımı gördün mü peki 90k likta şuan piyasadaki en iyi işlemci var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güle güle kullan bende almak üzereyim kendimi hazırlıyorumalırsam 90k lik alacağım
6000 serisi ne zaman gelecek kim biliralmak istiyorum ama bi yandan da rtx 6000 serisiyle yeni tsmc çiplerini kullanırlarsa rtx 2000den 3000e geçişte olan gibi bi performans artışı görebiliriz diye 6000 serisinde mi alsam diyorum çünkü alırsam 4-5 sene piyasaya bir daha hiç bakmamayı planlıyorum, ne diyorsunuz ?
Sürücülerini falan nasıl yüklüyoruz laptop da bilginiz var mıBen de 90lıktan aldım. 9 taksit olması aşırı cezbetti. Toplamaya çalıştığım masaüstü de min 80k yapıyordu ve taksit daha azdı veya yoktu. Alırsanız haberleşelim mutlaka.
Yanında usb hediye ediyorlar. Muhtemelen ondadır.6000 serisi ne zaman gelecek kim bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sürücülerini falan nasıl yüklüyoruz laptop da bilginiz var mı
Sitesinde daha önceki seriden olan laptoplari için sürücü yayınlamışlar ama bunun için olanı göremedimYanında usb hediye ediyorlar. Muhtemelen ondadır.
Hocam cok yeni ürünmüş, 2-3 gün önce gelmiş sanırım mağazaya. Birkaç güne ayar çekerler heraldeSitesinde daha önceki seriden olan laptoplari için sürücü yayınlamışlar ama bunun için olanı göremedim
?????????biraz kumar oynamak lazım
Elinize geçince ekran kartı benchmarklarını paylaşır mısınız? Masaüstü 4060ti ye benzer güçte göstermiş siteler. Merak ettim.Ben de 90lıktan aldım. 9 taksit olması aşırı cezbetti. Toplamaya çalıştığım masaüstü de min 80k yapıyordu ve taksit daha azdı veya yoktu. Alırsanız haberleşelim mutlaka.
tabii ki hocam.Elinize geçince ekran kartı benchmarklarını paylaşır mısınız? Masaüstü 4060ti ye benzer güçte göstermiş siteler. Merak ettim.
Pc den yazmaya alışık değilim hocam sorry?????????