HayranBaba
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
5070ti var 9955hx işlemci 32gb ram ama yinede çok fps drop yiyorum neden?
driverler ayarlar vs. dogru mu5070ti var 9955hx işlemci 32gb ram ama yinede çok fps drop yiyorum neden?
sıcaklıklarınız ne durumda? ve fps drop sandığınız şey ghosting olabilir kontrol edin derim.5070ti var 9955hx işlemci 32gb ram ama yinede çok fps drop yiyorum neden?
SSD de yeriniz var mısıcaklıklarınız ne durumda? ve fps drop sandığınız şey ghosting olabilir kontrol edin derim.
YEr var sıcaklık 82 85 arası arada 79 a düşüyor driverlar güncel fakat dolu yerlerde 60 70 fps alıyorym boş yerde 120 yani çoo az sanki 5070ti o kadarsıcaklıklarınız ne durumda? ve fps drop sandığınız şey ghosting olabilir kontrol edin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SSD de yeriniz var mı
Ayarlarınızı eğer orta ve yüksekte ise bu fpsler gayet normal rust gibi bir oyun için. Sıcaklığınız da ortalamanın üstünde Fps dropların bu yüzden olduğunu düşünüyorum.s
YEr var sıcaklık 82 85 arası arada 79 a düşüyor driverlar güncel fakat dolu yerlerde 60 70 fps alıyorym boş yerde 120 yani çoo az sanki 5070ti o kadar
Neredeyse en düşük ayarlardqAyarlarınızı eğer orta ve yüksekte ise bu fpsler gayet normal rust gibi bir oyun için. Sıcaklığınız da ortalamanın üstünde Fps dropların bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
yşnede az fps alıyor norma ldegılAyarlarınızı eğer orta ve yüksekte ise bu fpsler gayet normal rust gibi bir oyun için. Sıcaklığınız da ortalamanın üstünde Fps dropların bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
sistem -ekran-grafikler ordan oynadıgın oyunların hepsini yüksek performans yap ekran kartını sec işlemcide dengelide olsunNeredeyse en düşük ayarlardq
Sicaklık leptop için normalAyarlarınızı eğer orta ve yüksekte ise bu fpsler gayet normal rust gibi bir oyun için. Sıcaklığınız da ortalamanın üstünde Fps dropların bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
Ayarlarınızı eğer orta ve yüksekte ise bu fpsler gayet normal rust gibi bir oyun için. Sıcaklığınız da ortalamanın üstünde Fps dropların bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
Laptop benimji hacı
Senaei rustun yaptım işte onq rağmen 80 90 100n110 falan arasa 60a düşüyoHocam rust kendisi ve serverden servere mapten mape optimize fark eden bir oyun. Ve görüntü ayarlari konusunda ufacık saçma bi ayarın açılması bile çok fazla fps yiyebiliyor bilinen kişilerin yayıncılar görüntü ayarlarını kopyalamayı deneyebilirsiniz.
Başlığı düzelt ozaman hocamLaptop benimji hacı