Neler Yeni

Yardım 5080 & 9800x3d için nasıl bir anakart yeterli olur ?

Krmm

80+ Bronze
X870 çipsete gerek var mı sizce beyler ? Yoksa b850 yeterli gelecekse extra masrafa girmeyim. Bu arada MSI önermeyin lütfen.

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Vederson
850 yeter hocam. Msi neden istemiyorsunuz sadece merak ettim.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart önerin var mı peki hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 2 senedir Msi b660 tomahawk kullanıyorum ve şuan 2 adet ram slotum yanık vaziyette kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla bir çok MSI kullanıcısı ram slotunda sorun yaşamış. Artık msi düşünmüyorum o yüzden.
Bütce

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
Eren Güven
Tomahawk 850 alabilirsin. Tuzlu gelirse gaming plus da yeterli olur. Kendim rog anakart kullanıyorum ama MSI üst seri anakartları daha iyi genel olarak

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
Eren Güven
20 bin'e kadar bütçem var lakin ne kadar ucuz o kadar iyi hocam. O yüzden alınabilir en mantıklı anakartı arıyorum

Konu detayını tekrar okur musunuz lütfen.
Asus alırsan 1. si arayüzü kötü 2. si herhangi bir arızada servis falan muhatap bulamazsın. Ben MSI pro x670 i pinleri yamuk olduğu için servise gönderdim ücretsiz soketi değiştirdi adamlar. Normalde garanti olsa bile pinleri parayla düzeltiyo servisler. MSI almayacaksan rog b850 al. Asus tarafında prime veya tuf serisine asla bulaşma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,696
İsim
Baran Kut
Son 2 senedir Msi b660 tomahawk kullanıyorum ve şuan 2 adet ram slotum yanık vaziyette kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla bir çok MSI kullanıcısı ram slotunda sorun yaşamış. Artık msi düşünmüyorum o yüzden
Geçmiş olsun hocam. MSI'ın yeni çipset modelleri fena değildi ama 1-2 minik sorun yaşayan vardı. ASRock bakabilirsiniz. Asus TUF fiyatları uygunsa bakabilirsiniz. Gigabyte da öneririm fiyat/performans skalasında hiç fena değil.

Asus Prime, MSI Gaming Plus, Gigbyte'ın HP ile biten Ultra Durable(sözde) modelleri çok önerdiğim modeller değil.

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
Geçmiş olsun hocam. MSI'ın yeni çipset modelleri fena değildi ama 1-2 minik sorun yaşayan vardı. ASRock bakabilirsiniz. Asus TUF fiyatları uygunsa bakabilirsiniz. Gigabyte da öneririm fiyat/performans skalasında hiç fena değil.

Asus Prime, MSI Gaming Plus, Gigbyte'ın HP ile biten Ultra Durable(sözde) modelleri çok önerdiğim modeller değil.
Çok teşekkür ederim. Zaten şuan Asrock-Asus ve Gigabyte üçlüsü arasından bir anakart seçip alacam. O kadar çok seçenek var ki karar veremedim. Gigabyte markasını da açıkçası çok tercih edesim gelmiyor. Geçen sene gigabyte 3080 Tİ gaming ekran kartımın mosfetleri yandı. Garantiye gitti geldi bu sefer de kart az güç çekmeye başladı tekrar garantiye gitti. En son para iadesi alıp kurtuldum. O yüzden gigabyte markasına da bulaşasım gelmiyor. Geriye Asrock ve Asus kalıyor. Ama bir sürü model var hangisini alsam bilemedim. Neye göre anakart seçimi yapmalıyım hiçbir fikrim yok.

Teşekkür ederim hocam. Siyah yok muydu ? Sistem komple siyah parçalardan oluşacak. Beyaz anakart çirkin durmaz mı ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,809
İsim
Eren Güven
  • Beğen
Çok teşekkür ederim. Zaten şuan Asrock-Asus ve Gigabyte üçlüsü arasından bir anakart seçip alacam. O kadar çok seçenek var ki karar veremedim. Gigabyte markasını da açıkçası çok tercih edesim gelmiyor. Geçen sene gigabyte 3080 Tİ gaming ekran kartımın mosfetleri yandı. Garantiye gitti geldi bu sefer de kart az güç çekmeye başladı tekrar garantiye gitti. En son para iadesi alıp kurtuldum. O yüzden gigabyte markasına da bulaşasım gelmiyor. Geriye Asrock ve Asus kalıyor. Ama bir sürü model var hangisini alsam bilemedim. Neye göre anakart seçimi yapmalıyım hiçbir fikrim yok.

Teşekkür ederim hocam. Siyah yok muydu ? Sistem komple siyah parçalardan oluşacak. Beyaz anakart çirkin durmaz mı ?

Var ama bunun hakkında çok bilgim yok araştır bence

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,386
Üyeler
172,499
Son üye
Enes6934