A Atlastrq 80+ Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Atlastrk Bugün, 17:21 #1 Bütçe 250000 Merhabalar bir süredir 5090 ekran kartının siparişlerinin açılmasını bekliyorum her yerde 28 şubat sonrası deniyordu sipariş verebileceğimiz bir yer var mı?
Merhabalar bir süredir 5090 ekran kartının siparişlerinin açılmasını bekliyorum her yerde 28 şubat sonrası deniyordu sipariş verebileceğimiz bir yer var mı?
E ElvanC 80+ Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Elvan Ç Bugün, 17:56 #2 bence almayın kimse olması gereken fiyattan satmıyor ve sistemsel olarak güçlü bir kart kas gücü yeterince iyi değil bana kalırsa
bence almayın kimse olması gereken fiyattan satmıyor ve sistemsel olarak güçlü bir kart kas gücü yeterince iyi değil bana kalırsa
A Atlastrq 80+ Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Atlastrk Bugün, 17:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ElvanC yazmış: bence almayın kimse olması gereken fiyattan satmıyor ve sistemsel olarak güçlü bir kart kas gücü yeterince iyi değil bana kalırsa Devamı için tıklayın... ne alacağım?
ElvanC yazmış: bence almayın kimse olması gereken fiyattan satmıyor ve sistemsel olarak güçlü bir kart kas gücü yeterince iyi değil bana kalırsa Devamı için tıklayın... ne alacağım?