hocam rdr 2 de çok güzel düşmüş eğer herhangi birini çıkarma olasılığınız varsa (gta 4 hariç)Ne kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.
GTA 5 i çıkarıp onu eklemeyi düşünüyorum bu kadar fazla indirime düşmemişti.hocam rdr 2 de çok güzel düşmüş eğer herhangi birini çıkarma olasılığınız varsa (gta 4 hariç)
Bencede rdr2 2 olabilirNe kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.
Pc olsa bende alacam daha yeni topladımGTA 5 i çıkarıp onu eklemeyi düşünüyorum bu kadar fazla indirime düşmemişti.
Ultimate versiyonunu ekledim rdr2'nin başka önerileri olan varsa bekliyor olacağım.Bencede rdr2 2 olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc olsa bende alacam daha yeni topladım
420 mm soğutucu fln var
Fotosunu atabilir misinizUltimate versiyonunu ekledim rdr2'nin başka önerileri olan varsa bekliyor olacağım.
50$ Steam= 5 OyunNe kadar pahalı da olsa eski hesabım uzun süreli ban yediği için yeni hesaba arada oyun alıyorum. Şu anlık bu sepeti yaptım Max 50$ a kadar çıkabilirim. GTA 4'ü kesin alacağım. Başka oyun öneriliniz varsa bekliyorum veya sepet.
Epicte şuan pek indirim yok. ki epic hesabımda bir çok oyun mevcut ve steam arayüzü daha hoşuma gidiyor ne kadar pahalıda olsa.50$ Steam= 5 Oyun
50$ Epic = 15 Oyun
KesinlikleTrilogy çöpünü at 24 dolara yazık o paraya elden ring baldurs gate 3 veya daha kaliteli oyunlar alırsın
ikiside gerçekten iyi oyun ama indirimde değiller hocam.Trilogy çöpünü at 24 dolara yazık o paraya elden ring baldurs gate 3 veya daha kaliteli oyunlar alırsın
24 doları çöpe at daha iyi rockstarın çöplerine para vermeyin. VİCE CİTY NEXT GEN araştır onu indir bedavayaikiside gerçekten iyi oyun ama indirimde değiller hocam.
Sisteminiz de hangi ekran kartı ve işlemci var merak etmedim değil merak ettimEpicte şuan pek indirim yok. ki epic hesabımda bir çok oyun mevcut ve steam arayüzü daha hoşuma gidiyor ne kadar pahalıda olsa.
Bencede 24 dolar az para değil24 doları çöpe at daha iyi rockstarın çöplerine para vermeyin. VİCE CİTY NEXT GEN araştır onu indir bedavaya
855,93 paraya başka şeyler alınır24 doları çöpe at daha iyi rockstarın çöplerine para vermeyin. VİCE CİTY NEXT GEN araştır onu indir bedavaya